TOGG Rekabetçi Fiyat ile Pazardaki Yerini Alacak

0
1345
TOGG Rekabetçi Fiyat ile Pazardaki Yerini Alacak

TOGG rekabetçi fiyat ile pazardaki yerini alacak. Yerli otomobil için artık son günler. Bu noktada TOGG CEO’su fiyatlara dair açıklama yaptı. Gürcan Karakaş, “Tüm ön siparişler Şubat 2023 itibarıyla alınmaya başlanacak” dedi. 

Yerli otomobil TOGG ilk olarak “Bir otomobilden fazlası” vizyonuyla yola çıkmıştı. Son olarak da Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıl dönümünde seri üretime geçti. Gemlik Kampüsü’nde hızla çalışmalar sürüyor. Ayrıca aracın üretim aşamaları da paylaşılıyor.

Yerli Otomobil Artık Son Halini Aldı

togg rekabetçi fiyat ile pazardaki yerini alacak

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş ve beraberindeki yetkililer basın mensuplarına aşamaları gösterdi. Burada fabrikanın gövde bölümünde aracın gövde kısmının robotlar tarafından nasıl üretildiği gözler önüne çıktı. Ayrıca boyahanenin “Avrupa’nın en temiz boyahanesi” unvanına sahip olduğu da ortaya çıktı. Programda basın mensupları, yerli otomobilin 2023’ün ilk çeyreğinde pazara çıkacak C segmentindeki SUV aracını test etti.

TOGG Rekabetçi Fiyat ile Pazardaki Yerini Alacak

TOGG Rekabetçi Fiyat ile Pazardaki Yerini Alacak

“TOGG, akıllı cihaz gelirleri ile diğer gelirlerin dengeli olduğu bir planla yola çıktı. Hem cihazların satışından hem mobil hizmetlerinin kullanımından gelir elde edecek. Aynı zamanda batarya ve yazılım maliyetlerini kontrol edebildiği için karlılığına bunun da katkısı olacak. TOGG’un fiyatı şubat ayında açıklanacak. İleri teknolojiye sahip bir akıllı cihaz olarak yola çıkacak TOGG, içten yanmalılar dahil kendi sınıfındaki araçlarla rekabet edecek bir fiyata sahip olacak. Tüm ön siparişler Şubat 2023 itibarıyla alınmaya başlanacak. İlk yıl 20 bin adet üretim olacak. Siparişler bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere alınacak ve 2023 yılı boyunca teslim edilecek. İlk akıllı cihazın mart sonunda trafiğe çıkmasının ardından, ortalama 18 ay sonra Avrupa pazarına giriş yapacak. Sedan model akıllı cihaz 2025 yılının ilk yarısında piyasada olacak.”

TOGG Pazarda En İddialı Oyunculardan Olmak İçin Hazırlık Yapıyor

togg rekabetçi fiyat ile pazardaki yerini alacak

Gürcan Karakaş, TOGG rekabetçi fiyat ile yola çıkacak açıklamasına ek olarak sektöre dair konuştu. Karakaş, “TOGG bu döneme ‘YeniLig’ diyor. YeniLig’in başarılı oyuncuları da yeni nesil teknoloji kullanıcıları merkeze alarak geliştiren şirketler olacak. Togg, YeniLig’in iddialı oyuncularından biri. Her şeyden önce otomotivde ön planda olmayan teknolojiler olacak. Örneğin, ‘oyunlaştırma’, ‘siber güvenlik’, ‘büyük veri ve veri analitiği’, ‘sensör teknolojileri’, ‘fintek’ ve ‘blok zinciri’.” dedi

TOGG Ne Kadar Yakıyor?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here