Tesla Mobil Uygulaması Sorunları Uzaktan Tespit Ediyor

0
1562
Tesla mobil uygulaması

Tesla mobil uygulaması aracın sorununu uzaktan ve otomatik olarak tespit ediyor. Yeni güncellenen uygulamada inanılmaz bir özellik keşfedildi. Şirketin IOS uygulamasında, araçtaki sorunları otomatik olarak uzaktan keşfedebilen yeni bir özellik olduğu ortaya çıktı.

Tesla Mobil Uygulaması Otomatik Olarak Aracın Arızasını Tespit Ediyor

Tesla’nın IOS cihazları için güncellenen uygulamasında inanılmaz bir özellik olduğu ortaya çıktı. Yeni güncelleme ile gelen özellik sayesinde servis randevusu oluşturulurken aracın sorunları uygulama üzerinden otomatik olarak belirlenebiliyor. Güncellenen mobil uygulama ile gelen bu özellik sayesinde kullanıcılar henüz servise gitmeden araçta ne gibi bir problem olduğunu öğrenebiliyorlar. Devrim niteliğindeki bu özellik ile araçların sorunlarını çözmek artık oldukça basit gibi gözüküyor. Diğer yandan ise tespit edilen sorun eğer kullanıcı tarafından çözülemezse otomatik olarak servise randevu oluşturuluyor. Bunun ardından ise araçtaki arıza hakkında uygulama tarafından servise bilgi gönderiliyor. Bu sayede araçların tamir süresi oldukça kısalıyor.

Tesla mobil uygulaması

Otomatik Olarak Araç Sahibine Uyarı Gönderiyor

Tesla mobil uygulaması üzerinden aracın arızasını tespit etmek için öncelikle bir servis randevusu oluşturmak gerekmekte. Randevu oluşturulduktan sonra uygulama, randevunun onaylanabilmesi için araçtaki onarılması gereken sorunları otomatik olarak tarıyor. Bunun ardından ise uygulama, aracın sürücüsüne bulunan sorunlar hakkında otomatik olarak bilgi gönderiyor.

Ayrıca uygulama, otomobil ile eşleştirilmişse otomatik olarak tespit edilen bir sorun olması halinde kullanıcıları Tesla mobil uygulaması üzerinden bir servis randevusu planlamaya teşvik ediyor. Bu sayede kullanıcılar, araçlarındaki arızadan habersizken uygulama bu konuda kullanıcılara otomatik bilgi göndermiş oluyor.

Tüm Tesla İlanlarını İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here