Tesla Daha Fazla Renk Seçeneği Getiriyor.

0
1741

Otomativ gündeminden adı düşmeyen Tesla modelleri için renk kataloğunu genişletiyor. Tesla daha fazla renk seçeneği getiriyor.

Amerikalı otomotiv üreticisi satışlarda geçtiğimiz yıl oldukça zorluk yaşamıştı. Bu durumu düzeltmek için direksiyon seçeneklerini bile kullanıcılarının istediği eklemeyi yapmıştı. Detaylı bilgi için yazımıza göz atabilirsiniz. Tesla Sonunda Yuvarlak Direksiyonu Getirdi.

Tesla daha fazla renk seçeneği getiriyor

Tesla’nın Yeni “Güzel” Renkleri

Tesla modellerine daha fazla renk seçeneği getiriyor. Tesla’nın Giga Berlin fabrikası Ekim 2022’de yeni Quicksilver ve Midnight Cherry Red renklerinde araçlar üretmeye başladı. O zamandan beri Tesla meraklıları, gözlemciler ve müstakbel alıcılar yeni renklerin diğer bölgelere yayılmaya başlamasını bekliyorlar. Tesla sipariş sayfasında başta fiyat olmak üzere birkaç değişiklik olsa da beş renk aynı kaldı. Ancak bunun bir yenileme nedeniyle olması muhtemel.

Yeni Renkler İçin ”Bekle ve Gör” dedi

Tesla’nın Baş Tasarımcısı Franz von Holzhausen, Ride the Lightning podcast’inde yer aldı. Sunucu Ryan McCaffrey, aynı beş rengin birkaç yıldır mevcut olduğuna işaret etti. Ayrıca yeni boya renklerinin zamanı gelip gelmediğini sordu. Bununla beraber von Holzhausen, “evet, umarım öyledir” yanıtını verdi. Sunucu, von Holzhausen’e bundan sorumlu olduğunu hatırlattıktan sonra, tasarımcı “evet, bekle ve gör” dedi.

Tesla daha fazla renk seçeneği getiriyor

Şu anda yeni Midnight Cherry Red rengi yalnızca Tesla Model Y Performance’da mevcut. Bu ve yeni Quicksilver rengi yalnızca Gigafactory Berlin’de üretilen araçlar için mevcut olacak.

Tesla Model 2 2024’de Geliyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here