Temsa LD SB E: Yeni Yerli Elektrikli Otobüs

0
892
yeni yerli elektrikli otobüs LD SB E

Yeni yerli elektrikli otobüs modeli Temsa LD SB E duyuruldu. Yerli üretimle üretilen elektrikli araçları dünyanın dört bir yanına ihraç eden Temsa, yeni elektrikli otobüsü LD SB E’yi duyurdu. Bugüne kadar 4 adet elektrikli aracı seri üretime geçiren şirket, elektrikli araç portföyünü genişletmek istiyor. Bu bağlamda şirket, duyurduğu yeni yerli elektrikli otobüsünü IAA Hannover Transportation’da sergilemeye hazırlanıyor. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Temsa LD SB E Hannover’de Görücüye Çıkacak

TEMSA, beşinci elektrikli modeli olan LD SB E’nin tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. Şirket yeni modelini 19-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Hannover IAA Transportation etkinliğinde görücüye çıkartacak. Dünyanın en önemli ticari araç fuarlarından Hannover IAA Transportation’a  40 ülkeden 1.200’ün üzerinde şirket bulunacak. Ayrıca fuar, dünyanın önde gelen ticari araç üreticilerinin lansmanlarına ve elektrikli araç çözümlerine sahne olacak. Diğer yandan ise Temsa’nın tanıtacağı tek model LD SB E değil. Şirket, yenilenen Avenue Electron ve HD modellerini de Hannover’de gerçekleşecek fuarda tanıtıma çıkartmayı planlıyor.

Elektrikli Temsa otobüs

Dünya’nın Dört Bir Yanında Temsa Elektrikli Araçları Yollarda

Yeni yerli elektrikli otobüsü LD SB E’yi tanıtmaya hazırlanan Temsa’nın CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu tanıtım öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Doğancıoğlu “Dünya ekonomisine yaşadığımız tüm zorlayıcı koşullara rağmen, elektrifikasyon odaklı küresel büyüme stratejilerimizi uyguluyoruz. Bu bağlamda IAA Hannover Transportation’da tanıtacağımız yeni elektrikli otobüsümüz, bu kararlılığın en somut göstergesi. Bugün 5 farklı aracımızı seri üretime hazır hale getirdik. Sürdürülebilirlik ve teknoloji üzerine inşa ettiğimiz esnek, çevik, dinamik iş yapma kültürümüzle, ülkemizde ve tüm dünyada elektrikli araç seferberliğinin vazgeçilmez oyuncuları arasındayız. Biz Türkiye’de doğup büyüyen bir markayız. Bunun için bu gibi etkinliklerde ortaya koyduğumuz bu güçlü vizyon, TEMSA’nın ve Türk sanayisinin katma değerli üretim tutkusunu ortaya koyması adına da çok önemli. Bugün İsveç’ten ABD’ye, Romanya’dan Fransa’ya kadar elektrikli araçlarımız yollarda. Genişleyen ürün gamımızla birlikte yakında çok daha geniş coğrafyalarda yerimizi alacağız. Bu sayede de sürdürülebilir geleceğe katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Satılık Tüm Temsa Otobüs İlanlarını İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here