Revzani Hercules 6×6 Tanıtıldı!

0
1741

Revzani Hercules 6x6 Tanıtıldı!225.000 dolarlık Revzani Hercules 6×6 Tanıtıldı! Revzani Amerikalı premium araç üreticisidir. Hercules 6×6, Tank, Hercules 6×6 Military, Tank Military adında araçları üretmektedir. Fiyatları nedeniyle zenginleri bile şaşırtmaya devam etmektedir. şıklık, güç ve pahalılığın birleşimi olarak, ortaya Revzanı Hercules 6×6 modeli çıkmıştır.

Yunan mitolojisinde güçlü anlamına gelen Herakles, Roma mitolojisinde Herkül adıyla anılmaktadır. Mitolojiye göre Herakles yarı tanrı, yarı insandır. Herakles’in yılanları boyunlarından sıkarak öldürdüğü ve güç konusunda kimsenin erişemediği söylenmektedir. Sonuç olarak yeni model pick up’ın adı Hercules olmuştur. Adından yola çıkılarak “Pıck up’ların Tanrısı” Olarak gösterişli mottoya sahiptir. Revzani Hercules 6×6 Tanıtıldı! Tanıtılmasıyla beraber, araç Dünyasına farklılık getirmeye başladı.

Teknik Özellikler Revzani Hercules 6x6 Tanıtıldı!

Revzani Hercules iki çeşit olarak satışa sunulmaktadır. 1300 beygir gücünde superşarjlı V8, 7.0 litrelik motor ve 500 beygir, 3.6 litre, V6 motor seçeneklerine sahiptir. Motor seçeneği fark etmeksizin iki benzersiz arazi paketine sahiptir. Yerden yükseklik, en üst düzey 3.0 inç’lik FOX arazi süspansiyonlarıyla sağlanmaktadır. FOX arazi süspansiyonları üst düzey yol tutuşu, lastiklere eşit basınç ve yola uyumluluk sağlamaktadır. 16 inç fren pistonları, güçlü 8 pistonlu fren kaliperleri, her türlü ihtiyaca ve güçlü frenleme isteğini yerine getirmektedir.  Biniş destek aksesuarları kapılar kapandığında, otomatik olarak kapanmaktadır ve sürüş dinamiğine engel olmamaktadır. Her türlü sürüş tipi, konforu, dinamiklik ve premium araçta olması gerekenler bu araçta listelenmiştir.

TasarımRevzani Hercules 6x6 Tanıtıldı!

Tasarım için sadece “Tank” Kelimesini kullanıp geçemeyiz. İç tasarımı ve dış tasarımının üstün mühendislik kalitesine sahiptir. Jeep’ten alınan tasarıma çeşitli eklemeler ve geliştirmeler yapılmıştır. Koltuklar amaca göre yapılmaktadır ve 10 farklı tasarım tipine sahiptir. Koltuk tasarımı ve biçimini isteğinize göre değiştirebilir, kendinize farklı bir araç yaratabilirsiniz. 6 tekerlekli olması alıcının isteğine bağlıdır. 6 tekerlek üstün güç, yol tutuşu ve dengenin sağlanmasına yardımcı olmaktadır. Tepe aydınlatmaları ve farları LED aydınlatma sistemine sahiptir. Bu sayede geceleri de gündüz hissiyatında sürebilirsiniz. Askeri tasarım ve işlevsellikleri, bu araçta görebilmekteyiz. Üstün derecede aydınlatma sistemi askeri araçlardan özenilmiştir. Askeri araçlar ile Hercules’in arasındaki fark; Hercules’in zarif ve şık far tasarımına sahip olmasıdır. Araç içerisinde termal gece görüş sistemi, standart gece görüş sistemi bulunmaktadır.

Elektromanyetik Darbe Koruması

Bu aracın içinde nükleer patlamalardan bile korkmayabilirsiniz. Nükleer patlamalardan sonra yayılan elektromanyetiklere karşı koruma sağlamaktadır. Bu özellik ne gerek var? sorusunu akıllara getirmektedir. 225.000 dolar verip, sahip olan insanların savaşa gireceğini ve ya nükleer patlamaları umursayacaklarını zannetmiyorum. Elektromanyetik darbe, tank mermisi ve çeşitli üst düzel silahlara karşı koruma sağlamaktadır. Tank kelimesine yaklaşmak ve diğer araçlardan farklılık oluşturmak için konulan özelliklerdir.

İkinci El Araç İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here