Renault Group Hijyen Yarışması Düzenliyor.

1
1296

Renault En Hijyenik Araç Formülünü Bulmak İçin Yarışma Düzenliyor.

Renault Grubu, en hijyenik araç deneyimini en uygun fiyata sağlayabilecek bir çözüm bulmak için uluslararası bir yarışma düzenliyor. Renault Group Satış Sonrası Bürosu, araçları daha hijyenik hale getirmek için yenilikçi çözümler; “licence to clean” adı verilen dijital bir hackathon aracılığıyla bulmayı hedefliyor. Renault Grubu, bu yarışma için son kayıt tarihini 14 Eylül 2020 olarak belirledi. Türkiye dahil altı ülke katılabilir.

 

Araçta hijyen konusunu zirveye taşıyacak fikirleri bulmak amacıyla Groupe Renault, Türkiye ‘nin de aralarında bulunduğu 6 ülkede “licence to clean” dijital hackathon yarışması düzenliyor. Yarışmanın amacı, yeni koşullara uyum sağlamak için araç paylaşım operatörlerine, kısa süreli araç kiralama şirketlerine, filolara ve son kullanıcılara sunulacak araçların uzun vadeli, kalıcı ve uygun maliyetli dezenfeksiyonu için tasarım fikirlerini ortaya çıkarmaktır. Pandemi döneminde. Üniversite öğrencilerinden, start-up’lardan Fransa, Türkiye, İsrail, Romanya, Rusya ve Hindistan tarafından düzenlenen Groupe Renault Satış Sonrası Direktörü ve bu bağlamda herkesin katılabileceği bir yarışmaya referans fikri 27 Ağustos -14 Eylül 2020 tarihleri ​​arasında “LicenseToClean” bağlantısı üzerinden yapılabilir.

Dereceye Giren Projelere Renault Group tan Özel Destek

Her ülkeden toplanan fikirler öncelikle ülke çapında değerlendirilecektir. Projenin değerlendirme aşamasında; farklı ve özgün, geliştirilebilir ve uygulanabilir, Ar-Ge kalitesi, teknik yönleri, çevreye katkı ve topluma katkı dikkate alınacaktır.

Yarışmaya Türkiye’den katılacak proje seçimi Oyak Renault ve Renault Mais yetkilileri ile  alanında uzman üniversite temsilcileri tarafından yapılacak. 16 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan dünya finalinde ülkemizi temsil edecek Türkiye 3. final projesi belirlenecek. Yarışma kapsamında seçilecek ülke finalistlerine 2 adet elektrikli scooter ödülü ve kuluçka makinelerinde projelerini uygulama fırsatı sunulacak.

Yarışma kapsamında her ülkeden / bölgeden seçilen finalistler, 21 Eylül – 5 Ekim 2020 tarihleri ​​arasında yapılacak dünya finallerine katılmaya hak kazanıyor. Ardından finalist ülke / bölgelerden finalistler 16 Ekim 2020 tarihinde dijital platformda yapılacak dünya finallerine katılacak ve her ülkeden birinci, bir de dünya genelinde bir birinci seçilecek.

Ödül Group Renault İle İş Fırsatı

Renault Grubu Satış Sonrası Direktörlüğü tarafından dünya 1. si seçilecek proje; iki kişi, İki günlük Paris seyehati , Groupe Renault ekipleriyle tanışma, Champs Elysees’de Groupe Renault satış sonrası direktörü Hakan Doğu ile akşam yemeği ve group Renault ile global bir iş yapma fırsatıyla ödülendirilecek.

Başvurular https://licencetoclean.group.renault.com/ linki üzerinden yapılabilecek.

Yarışma Takvimi:

Yarışmanın başlangıç tarihi 27/08/2020

Son başvuru tarihi 14/09/2020

Ülke çapında finale kalan projelerin seçimi 17/09/2020

Dijital platform seçmelerinin başlangıcı 21/09/2020

Finalist seçimleri 05/10/2020

Ödül Töreni 16/10/2020

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here