Porsche’un yeni özelliği çevrimiçi özelleştirme ve çevrimiçi sipariş sayesinde hayalinizdeki Porsche’a siz karar verebilirsiniz.

Porsche’un Yeni Özelliği Ne Vaat Ediyor

Porsche araçlarını satın alacak kullanıcıları için hayatı kolaylaştırmak istiyor. Bu yüzden araç satın almanın yeni bir yolunu kullanıma sundu. Normalde de kullanıcılar internet üzerinden bir Porsche satın alabiliyorlar. Ancak yeni güncelleme ile kullanıcılar satın aldıkları aracı kendine göre tasarlayıp kişiselleştirebiliyorlar.

Porsche kullanıcıları hayallerindeki aracı tasarlamanın yanı sıra, araçları çevrimiçi ortamda diledikleri bayiden sipariş de verebiliyorlar.

Firma bu sayede kullanıcılarına hareket özgürlüğü sağladığını ifade ediyor.

Firma ayrıca yeni özelliği hakkında neyi hedeflediklerini şu sözlerle ifade etti:

“Kullanıcılarımızın hayalindeki araç artık evinizden çıkmadan özelleştirilebilir. Bunun yanı sıra ön sipariş de verebilirler. Aynı zamanda bayilere merkezi iletişim noktası olarak odaklanmaya devam edeceğiz.”

Porsche firmasından Alexander Pollich ise bu deneyimi şu sözleri ile ifade etti:

“Kullanıcı ve markamızla bu kişisel teması teşvik etmek istiyoruz.”

Firmanın Yeni Özelliğinin Mevcut Olduğu Ülkeler

Porsche çevrimiçi kişiselleştirme ve çevrimiçi ortamda sipariş özelliği şu an için sadece Almanya da kullanımda. Ancak ilerleyen süreçte bu özellik İspanya ve Portekiz’de de olacak. 2023 yılı itibariyle de bu ülkelere birkaç Avrupa ülkesi daha eklenmiş olacak.

İlerleyen süreçlerde kesin olmasa da bu özelliği Türkiye’de de görebilmemiz mümkün olabilir.

Porsche’dan Bir İlk Çevrimiçi Kişiselleştirme

Porsche çevrimiçi uygulamalarına kapsamlı güncelleme yaptı. Bu güncelleme sayesinde kullanıcılar almak istedikleri araçları yüksek kalitede görmelerine olanak veriyor.

Aynı zamanda seçilen tüm özellikler gerçek zamanlı olarak kullanıcıya gösterilmekte. Aracın iç kısmındaki dekoratif dikiş seçeneklerini bile bu kişiselleştirme sayesinde değiştirme olanağına sahipsiniz.

Porsche yetkililerinden Robert Ader konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Yapılandırma ve satın alma deneyimini olabildiğince sezgisel hale getirdik. Bunun yanı sıra maksimum kişiselleştirmeyi de sağlayarak Porsche Araç Yapılandırma uygulamamızı tamamen yeniledik. Sonuç olarak daha ilham verici, basit ve çekici bir müşteri deneyimi yakalamak istedik.”

Çevrimiçi ortamda daha etkin olabilmek için firma Porsche Studios ve Porsche NOW mağazalarını geliştirdi. Yeni müşteriler kazanmak için firma bu uygulamaları etkin bir şekilde kullanmaya önem veriyor.

Daha fazla kullanıcıya ulaşmak için Porsche temsilcisi şu sözleri kullandı:

“Kentsel satış formatlarıyla kullanıcılara ulaşmanın yeni yollarını aradık ve bulduk.”

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here