Porsche Taycan güçlü geliyor!

Porsche Taycan ‘ın dünyaya karşı ikinci turu başlamak üzere ve bu maçın 2021 turu için Porsche, ellerinde birkaç yeni numarayla geri dönecek. Önümüzdeki model yılı için Porsche, GPS tabanlı otomatik burun kaldırma, otomatik ödeme ile aerodinamik hızlı şarj özellikleri sunacak. Bunların yanında günlük sürüşleri kolaylaştırmak için yeni güvenlik teknolojileri gibi kolaylıklar ekleyecek.

Üç aylık ücretsiz abonelik sunulacak

Araç sahipleri bu kullanışlı yardımları üç ay ücretsiz kullanabilecek. Ancak bundan sonra bir seçim yapmaları gerekiyor. Hizmetlerin kalıcı olarak kilidini açmak için ödeme yapın, aylık abonelik planına girin veya özellikleri tamamen iptal edin. Özellikler kablosuz olarak indirilebilir güncellemeler olarak satın alıma sunuluyor olacak. Porsche’nin “Function On Demand” hizmeti aylık abonelik yoluyla bu tür üç özelliğe kolay erişim sağlıyor.

porsche taycan

Bunlar arasında Porsche’nin menzili maksimize eden navigasyon sistemi – Porsche Intelligent Range Manager (2020 modellerinde zaten mevcut) bulunuyor. Ayrıca Uyarlanabilir Hız Kontrolü ile Taycanlar için iki yeni seçenek bulunuyor: Aktif Şerit Koruma Yardımı ve Porsche InnoDrive. İlki, adından da anlaşılacağı gibi şerit takibi yönetimi sağlar. İkincisi, hız sınırlarını, kavşakları ve trafiği hesaba katan gelişmiş bir uyarlanabilir hız sabitleyici olarak işlev görür.

Porsche Taycan sayesinde klasik abonelik sistemleri kırılıyor

Çoğu insan “abonelik” veya “ödeme duvarı” kelimelerini duyar ve ve durumdan çekinir, ancak burada gerek yok. Porsche, dijital eğlenceden tarım ekipmanlarına kadar her sektörü zehirleyen uygulamalara farklı bir yaklaşım getirdiğini iddia ediyor. Baştan satın alınmadıysa, her bir özellik üç aylık ücretsiz deneme ile birlikte gelir. Sonunda müşterilere bunları kullanmaya devam etmek isteyip istemedikleri ve eğer öyleyse nasıl ödeme yapmak istedikleri sorulur. Kredi kartı ile değil, aylık olarak veya işlevin kalıcı olarak kilidini açmak için yalnızca bir kez. Bunlar, burada açıklanan üç özellik için geçerli olacak. Henüz belirtilmemiş dördüncü bir teknoloji satılacak olsa da, yalnızca bir kerelik ön ödeme yoluyla kilidi açılacağı biliniyor.

porsche taycan

Fiyatlar belli değil

Porsche, bu teknoloji ürünleri için fiyatlandırmanın nasıl görüneceğini açıklamadı. Bu nedenle tek seferlik kilit açma işlemlerinin, iyi finanse edilmiş Taycan alıcıları için bile yüksek gelecek bir şekilde fiyatlandırılmayacağından henüz emin olamayız. 2021 Porsche Taycan siparişleri bu yılın dördüncü çeyreğinde açıldığında ve önümüzdeki yılın başlarında teslimatlar başladığında her şey netleşiyor olacak.

İkinci el Porsche İlanlarımıza Buradan Göz Atabilirsiniz

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here