Ünlü bir markadan, ünlü bir markaya tekerlekler

Warn, kamyon tamponlarına monte edilmiş olarak sıkça gördüğünüz türden vinçleri üreten tek şirket değildir, ancak muhtemelen en iyilerinden biridir. Marka manuel kilitleme hub’ları yapmakla da oldukça ünlü. Şimdi birkaç tekerlek tasarımı yapıyor ve tekerlekler güzel görünüyorlar! Warn Epic Wheels, adıyla anılan tekerlekler Jeep Wrangler JK’lar, mevcut nesil JL’ler ve JT pick-up için üretiliyor. 5×5 (5×127) cıvata desenine ve 0 ofset’e sahip 17×8.5 boyutunda göbek merkezli dökme alüminyum jantlardır.

Warn tekerleklerde ömür boyu garanti!

Bu hafta çıkan basın bülteninde de dayanıklılıklarından bahsediyor. WARN Epic Wheels TPMS uyumludur ve fabrika bijon somunları ile çalışır. Ayrıca, hem yolda hem de arazide uzun bir hizmet ömrü sağlayarak dayanıklılık için katı SAE J2530 sertifikasını karşılayacak şekilde test edilmişlerdir. Ek olarak, WARN Epic Wheels ömür boyu yapısal garanti kapsamındadır.

warn jeep wrangler

Bahsedilen açıklamalar, maalesef ağırlık özelliklerini içermiyor. Yani bu konuda bilgi sahibi olamıyoruz fakat ne ile uğraşacağınızı öğrenmek istiyorsanız, şirkete kendiniz ulaşmanız gerekir.

 Dikkat çekici fiyatlar

Warn’ın sitesinde fiyat bilgisi bulunuyor. Görünüşe göre her tekerlek 259,99 dolara listeleniyor. Warn, arazi dünyasında daha iyi ve deneyimli bir marka olduğundan,tekerleklerin de iyi yapıldığını varsaymanın makul olabilir. Ömür boyu garanti de, fiyat konusunda bir artı olarak göze çarpıyor.

Çeşitli tasarımlar ve renk seçenekleri

Özel olarak Warn Industries tarafından sunulan Epic Wheels, üç benzersiz tasarımda mevcuttur: Diamond Cutter, Jackhammer ve Moonsault. Alıcıların hangi modeli seçtiği önemli değil, birinci sınıf bir görünüm ve mükemmel korozyon direnci için siyah veya tunç rengi toz boya seçenekleriyle birlikte gelirler. Bu ürünlerden herhangi birini birkaç renkte alabilirsiniz. WARN Epic Wheels, araçlarının bireysel görünümüne uygun jantları seçerken alıcılara seçenekler sunar. Tekerlekler, seçilebilecek iki renk ve iki orta kapak seçeneğiyle üç benzersiz stille sunulur. Tüm tasarımlar oldukça havalı görünüyor.

Tanıdık olmayanlarınız için, eski zamanlarda birçok 4 çeker kamyon sizin araçtan çıkmanızı ve bu büyük klikleyicileri dört tekerlekten çekişe geçmeden önce her iki ön tekerleğin ortasında fiziksel olarak döndürmenizi gerektiriyordu. Bazen insanlar bunu daha yeni 4×4’lere eklerler çünkü daha sağlam ve güvenilir olduğunu düşünürler.

İkinci el Jeep ilanlarımıza buradan göz atabilirsiniz!

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here