Peugeot SUV Ailesinin Yeni Üyesi:e-2008

2
16175
Peugoet SUV e2008 elektrikli-araç
Peugoet SUV e2008 elektrikli araç

Peugeot SUV ailesinin yeni üyesi e-2008 2020 modeli keskin görünümlü küçük bir SUV olup, pahalı sınıfında yer almasına rağmen, size her yıl yüzlerce lira tasarruf sağlatacak.

Bazı EV’lerden farklı olarak, Peugeot SUV e-2008 pratiklik söz konusu olduğunda bir ICE modeline kıyasla hiçbir ödün verilmediği görünüyor. Yumuşak torku ve nispeten sabit sürüşü sayesinde daha da iyi bir olanak sunuyor. Ayrıca iyi bir teknoloji seviyesi ve bol miktarda kite sahiptir. Bu da e-2008’i Peugeot’nun pek çok EV müşterisinin listesinde üst sıralarda olması gereken sağlam bir elektrikli SUV seçeneği haline getiriyor.

Peugeot SUV e-2008 Önemli Bir Seçenek Oluşturuyor

Peugoet suv e2008
Peugoet suv e2008

Şu anda her otomotiv markası gibi, Peugeot da elektrikli modelleriyle ilerliyor, ancak Fransız otomobil markası elektrik motorlu istiyorsanız en ikna edici serilerden birini sunuyor. Peugeot’nun felsefesi “Arabanı seç ve güç aktarım mekanizmasını seç” ve bu, yeni e-2008 kompakt SUV ile çok belirgin şekilde sunuluyor.

Halen benzinli ve dizel modeller mevcuttur, ancak bu modelin adının başındaki e harfi tamamen elektrik gücünü belirtir. Bu, 50kWh’lik bir pil ve 134bhp’lik bir elektrik motorunun varlığından gelir. Bu rakamlar tanıdık geliyorsa, bunun nedeni e-2008’in markanın DS 3 Crossback E-Tense, Vauxhall Corsa-e ve Peugeot’nun kendi e-208 süper mini gibi diğer Groupe PSA araçlarının da temelini oluşturan e-CMP mimarisine dayanıyor olmasıdır.

Peugoet SUV e2008 tasarım
Peugoet SUV e2008 tasarım

Benzinli Bir SUV Bunun Üç Katına Mal Olabilir

Peugeot e-2008 bahsettiğimiz modellerden daha büyüktür. Bu da onu daha ağır yapar, bu nedenle iddia edilen menzil 206 mildir. Ancak 100kW şarj kapasitesi ile bu pilin doldurulması çok uzun sürmez. Aracımız 30 dakikada yüzde 80 veya yedi buçuk saatte çoğu sahibinin evde gece şarj etmek için kullanacağı 7kW’lık bir duvar tipi şarj ünitesi mevcuttur. KWh başına 14,4p’lik bir elektrik fiyatına dayalı olarak, bu ücret yaklaşık 60 Türk Lirası’na mal olmaktadır. Bu nedenle, yaklaşık 160 millik korumacı gerçek bir menzil ile mil başına 4p’den daha az enerji tüketebilirsiniz; benzinli bir SUV bunun üç katına mal olabilir.

 Peugeot SUV e-2008 ile Rahat Sürüş Keyfi

Peugoet suv 2008 elektrikli araç
Peugoet suv 2008 elektrikli araç

Sürüş nispeten rahat, hafif tümsekler ve sırtlar oldukça iyi geçiliyor. Çirkin tümsekler hala şasiyi savuruyor, ancak bunun küçük bir aile SUV olduğu ve sportif bir araba olmadığı göz önüne alındığında, sürüş ve yol tutuşu iyi değerlendiriliyor. Hafif direksiyon, araca uygundur ve komutlarınızı yeterince hassas bir şekilde takip eder.

İkinci El SUV İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here