2022 Nissan Frontier’in geçtiğimiz hafta tanıtımı yapıldı ve ilk izlenimlere göre, eski modelden çok daha üstün görünüyor. Ancak, bazı otomotiv sever kullanıcıların dikkatini çeken bir tuhaflık var. 2022 model yeni Nissan Frontier’ın takometresinde hata oluşturabilecek bazı durumlar var. Otomotiv üretici Nissan bunu gözünden mi kaçırdı yoksa hata olarak mı görmüyor sorusunun cevabını oldukça merak ediyoruz. Var olan durumu anlayabilmek adına okumaya devam edin.

2022 Nissan Frontier’in Takometresi Hatalı Mı?

2022 Nissan Frontier’de önden çarpışma uyarıları ve arka kapı uyarıları standarttır, ancak yaya algılamalı otomatik acil frenleme ve Nissan’ın diğer sürücü destek özellikleri paketi ekstra ücrete tabidir. Buna kör nokta monitörleri, otomatik uzun farlar, uyarlanabilir hız sabitleyici ve aktif şerit kontrolü dahildir. Nissan, her donanımın içeriğini henüz açıklamadı.

2022 Nissan Frontier'in Takometresinde Hata Mı Var?

Nissan, 2022 Frontier’ı hem dışta hem de kabinde bir dizi turuncu vurgu ile birlikte gelen arazi odaklı PRO-4X donanımında sergilemeyi seçti. Bu turuncu renkli vurgular takometre ve hız göstergesi boyunca devam ediyor ve hız göstergesinin dış halkasını turuncu yapmakla ilgili herhangi bir sorun olmasa da takometrede bir sorun var.

Normalde, analog takometrelerin kenarlarında kırmızı çizgi için kırmızıya dönüşen siyah yazı tipi bulunur. Bununla birlikte, Reddit / Cars’taki  birinin fark ettiği gibi, resimde görülen Frontier, 0 rpm’den 6,000 rpm’ye kadar kırmızı-turuncu bir renge sahiptir. Bunun ötesinde, siyah (veya koyu gri) bir yazı tipi üzerinde 8.000 rpm’ye kadar sadece işaretler var. 2022 Nissan Frontier’in Takometresine çok yakından bakarsanız, 6.500 rpm’den itibaren, muhtemelen motor çalışırken yanmakta gibi görünen (veya yanmayan) bir şey olduğunu fark edebilirsiniz.

2022 Nissan Frontier'in Takometresinde Hata Mı Var?

Kamyonetin Nissan tarafından tanıtımda sağlanan ve Reddit tarafından alınan basın fotoğrafları, onu kontak açık, ancak motor kapalı iken gösteriyor. Devir saatinin 6.000 dev / dak (veya belki 6.500 dev / dak) ila 8.000 dev / dak arasındaki bölümünün, sürücülerin kırmızı çizginin nerede olduğunu gerçekten görebilmesini sağlamak için yanması bekleniyor. Ancak kesin olarak bilinmemesi için motor açıkken de yanma ihtimali vardır. Durum ne olursa olsun, teknolojik bir yenilik gibi görünmüyor ve Nissan için garip bir seçim.

İkinci El Nissan İlanları

İkinci El Arazi, SUV, Pick-up İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here