Opet ve Cem Yılmaz İş Birliğiyle “Opet’se Fark Eder…”

1
2583

Sektörün en iyileri yeniden birleşiyor. 1992 yılından beri petrol denilince akla ilk gelen firmalardan olan Opet ve televizyon dünyasının duayen ismi Cem Yılmaz, “Opet’se Fark Eder…” sloganıyla yeniden televizyonlarda.

98 oktan kurşunsuz benzini Türkiye’ye ilk getiren firma olan Opet, akaryakıt sektörüne ilham kaynağı olduğu gibi Cem Yılmaz iş birliği ile 2005 yılında hazırladığı, “Gitt” reklamı ile de televizyon reklamcılığına da ilham kaynağı olmayı başarmıştı. Bu günlerdeyse bu muhteşem Cem Yılmaz ve Opet uyumu yeniden yakalandı. Ancak bu kez Cem Yılmaz biraz daha fazla terleyecek gibi. Çünkü, anlatılacak çok şey var.

opet cem yılmaz

Yeni reklam serisinde; “Opet’se Fark Eder…” sloganı altında, Opet’in sektörde yarattığı farklar ve üstün hizmet kalitesi anlatılacak. 2000 yılından günümüze kadar başarıyla sürdürülen “Temiz Tuvalet Kampanyası” ise bunlardan sadece bir tanesi. Akaryakıt istasyonlarındaki hijyensiz tuvalet algısına adeta savaş açan Opet, bu başarılı kampanya ile farkını 20 yıldır ortaya koyuyor.

Şubat 2006’da başlatılan “Tarihe Saygı Projesi” ile Gelibolu Yarımadası’nda çok güzel çalışmalara imza atan Opet, 2004 yılından bu yana yürüttüğü “Yeşil Yol Projesi” ile de birçok alanı ağaçlandırmaya devam ediyor. Bunun yanında “Örnek Köy Projesi” ile şehirden uzak köyler için çeşitli çalışmalara imza atan Opet, son yıllarda da “Kadın Gücü Projesi” adı altında birçok kadın akaryakıt satış görevlilerine istihdam sağlıyor.

Opet’se Fark Eder…

Senaristliğini ve yönetmenliğini Cem Yılmaz’ın üstlendiği bu son reklam filminde ise Opet’in “Ultramarket” hizmetinden tutun da yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine kadar her şeyini kıskanan Yetmez Petrol’ün sahibi Faruk Etmez’i görüyoruz. Faruk Etmez’in Opet’le her ne kadar rekabet içinde olsa da Opet’in hayli gerisinde olduğunu kabullenişine birkaç reklam daha şahit olacağız.

Özellikle gereksiz temas ve hijyensiz ortamlardan kaçınmamız gereken bu pandemi döneminde, Opet’in sunduğu hizmetler tartışmasız bir şekilde müşteri dostu. Ayrıca Opet’in takip ettiği bu gelişim çizgisi de sektördeki “Yetmez Petrol” sayısını daha da arttıracağa benziyor.

Öte yandan, Temmuz ayında yapılan 4 günlük çekim esnasında pandemi kurallarının titizlikle uygulandığı ve bu tedbirlerden en ufak bir taviz dahi verilmediği, Opet tarafından açıklandı. Çünkü Opet’se pandemide de fark eder…

Opet Websitesini Ziyaret Etmek İçin Tıklayın

opet se fark eder

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here