Para Kaybı Olan 5 Araba Aksesuarı ve Modifikasyonu

0
1800

Para kaybı olan 5 araba aksesuarı ve modifikasyonu..

Para Kaybı Olan 5 Araba Aksesuarları

Arabanızın asıl amacı sizi A noktasından B noktasına güvenli bir şekilde ulaştırmaktır. Ancak, araç sahipleri arasında, kişiliklerine uyacak şekilde arabalarına aksesuar takmak yaygın bir uygulamadır. Sonuçta, arabanızda A noktasından B noktasına gidip gelmek için çok zaman harcıyorsunuz. Öyleyse neden onu karakterinizin bir uzantısı haline getiriyorsunuz? Bu zararsız bir fikir, ancak bazı araba aksesuarları sadece para kaybı. Ayrıca bunlar daha kötü bir görüntüye sebep oluyor. İşte bu aksesuarlardan beş tanesi.

Araba Kirpikleri

Kirpik uzantıları, gözleri vurguladığı ve benzersiz bir görünüm kattığı için kadınlar arasında popülerdir. Ancak bir arabada, durum gerçekten böyle değil. Bir şey olursa, araba bir insan olmadığı ve teknik olarak vurgulanacak bir yüzü olmadığı için araba kirpikleri o kadar mantıklı değil. Elbette her biri kendine göre ama araba kirpik aksesuarı kötü görüntüye yol açan aksesuarlardan.

Para Kaybı Olan 5 Araba Aksesuarı ve Modifikasyonu

Neon ışıklar

Neyse ki, bir arabaya parıldayan ışıkların altına neon koymak eskisi kadar popüler değil. Bununla birlikte, hala arabanın altından, çamurluklardan ve hatta arabanın iç kısmından çıkan neon ışıkları ile dolaşan çok sayıda araba var. Elbette, geceleri havalı görünebilir ancak kenara çekilmeniz çok olasıdır.

Araba Maskesi

Bir araba maskesi veya burun maskesi, arabanın önünü kaya parçaları ve diğer döküntü türlerinden korumak için tasarlanmıştır. Arabanıza maske takmak aslında 80’li ve 90’lı yıllarda oldukça popülerdi. Ancak 20 yıl sonra o kadar da değil. Ve bir araba maskesi arabanızı korumak için çok şey yapabilirken, kötü görünüyor ve zamanla arabanızın boyasında “güneş yanığı” bırakabilir. Çünkü boyanın kaplanmayan kısmı, kalan kısmından daha çabuk yıpranacaktır.

Para Kaybı Olan 5 Araba Aksesuarı ve Modifikasyonu

Lamborghini Kapıları

Hepimiz Lamborghini’leri ve normal kapılar gibi dışarı doğru itmek yerine gökyüzüne doğru yükselen havalı kapılarını gördük. Bu harika bir numara, özellikle de dar bir alana park ederseniz. Ancak gerçekten sadece gerçek bir Lamborghini’de harika ve bir Honda Civic’te değil. Tavsiyemiz eğer bir Lamborghini sahibi değilseniz normal kapılara bağlı kalmanız yönünde olacaktır. Ancak yine bu havalı kapı yapısını çok seviyorsanız ve arabanızda mevcutsa herhangi bir probleme yol açmayacaktır.

Sahte Karbon Fiber

Karbon fiber, farklı metal türlerinden daha güçlüdür ve son derece hafiftir. Bu nedenle yarış takımları ve otomobil üreticileri, arabalarında karbon fiber parçalar kullanır. Ancak, arabanızı karbon fiber bir araç gibi göstermek için arabanıza sahte karbon fiber aksan uygulamak yanlıştır. Bu kötü bir izlenime yol açar. Ayrıca karbon fiber çıkartmalar ekleyerek teknik olarak arabaya daha fazla ağırlık katarsınız.

Para Kaybı Olan 5 Araba Aksesuarı ve Modifikasyonu

Sonuç

Yukarıda bahsedilen aksesuarlar bize ve diğerlerine gülünç gelse de, onlardan hoşlanan birçok sürücü olduğunu anlıyoruz. Sonuçta, her biri kendi zevkini yansıtıyor. Ama çoğu zaman, arabanız takma kirpikler ve neon ışıklar olmadan biraz daha güzel görünür.

Para Kaybı Olan 5 Araba Modifikasyonu

Özellikle Japon modellerinden birine sahipseniz, bir arabada yapabileceğiniz birçok değişiklik var. Ama yapmasanız bile, yerel otomobil parçaları mağazanızda kesinlikle çok sayıda araba modifikasyonu bulabilirsiniz. Ve daha serbest akışlı hava filtreleri ve hatta bazı yağ katkı maddeleri gibi bazı modifikasyonlar arabanızın performans bölümünde biraz yardımcı olsa da, paranızı boşa harcamaktan başka hiçbir şey yapmayan pek çok şey var. İşte tam da bunu yapan beş araba modifikasyonu.

Büyük Bir Arka Spoyler

Honda Civic Type R gibi arabaların fabrikadan büyük bir spoyler ile geldiğini biliyoruz. Bu yüzden eski Corolla’nızın da bir tane hak ettiğini düşünüyorsunuz. Ama öyle değil. Açıklığa kavuşturmak için, Civic Type R gibi otomobiller, yüksek hızlı sürüş koşullarında yere basma kuvveti sağlamak için otomobildeki diğer parçalar onunla birlikte çalışır. Bu sebeple büyük arka spoylerden yararlanmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Yani farklı model bir arabaya bir tane arka spoyler takmak, para kaybı olmaktan başka pek bir şey yapmayacak.

Alt Takım Aydınlatması

Bu modanın “Tokyo Drift” döneminde (2000’lerin başı) bir yerlerde ortadan kaybolduğundan oldukça eminiz. Ancak kaybolmadıysa, sorunun bir parçası olmamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Neon altında parlama aydınlatması sadece kötü ve belalı görünüyor. Bu nedenle, polisle herhangi bir sorun yaşamak veya istenmeyen başka bir ilgi görmek istemiyorsanız, uzak durmanızı öneririz.

Lambo Kapılar

“Makaslı kapılar” olarak da bilinenler, ölü olabilecek başka bir modifikasyondur. Ancak bazı arabaların gerçekten bunlara sahip olması bizi şaşırtmaz. 90’larda havalıydılar bir nevi ama 2021 yılında Lamborghini tipi kapıları Lamborghini’lere bırakmanın zamanı geldi.

Dev Tekerlekler

Evet, biliyoruz ki, günümüzde otomobiller 18, 19 ve hatta 20 inç jantlarla stokta geliyor, ancak Nissan Sentra’larına 22 inçlik dev jantlar takmanın havalı olduğunu düşünen bazı meraklılar hala var. Sadece not etmek gerekirse, küçük bir arabaya daha büyük tekerlekler koymak veya gerçekten büyük tekerlekleri kabul etmeyen herhangi bir araba, kazıma ve diğer olası süspansiyon sorunlarına tabidir. Havalı göründüklerini düşünebilirsiniz, ancak gerçekte yarardan çok zarar verebilirler.

Para Kaybı Olan 5 Araba Aksesuarı ve Modifikasyonu

İkinci El Modifiyeli Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here