Oyak en iyi yan sahayicileri ödüllendirdi

0
803

Oyak Renault, düzenlediği Tedarikçiler Toplantısı’nda birlikte çalıştığı dört firmaya “2015 Yılı Yan Sanayi Başarı Ödülü” (Best Supplier Awards 2015) verdi.

Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez, Oyak Renault Satınalma Direktörü Sylvain Nicolle, Renault Merkez Mekanik Satınalma Yöneticileri, TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kanca ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve yan sanayi firmalarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Tunç Başeğmez seçilen dört tedarikçiye ödüllerini verdi. Ödüller, Erdemir adına Otomotiv Sektörü Pazarlama ve Satış Direktörü Burak Soydan, MAHLE Motor Piston adına Lojistik Direktörü Elif Özenç, Mutlu Akü adına CEO Göksel Paker ve ONS Makina adına Firma Ortağı Ercan Beşikçioğlu tarafından alındı.

Toplantıda, Tunç Başeğmez ve Sylvain Nicolle « Renault Drive the Change » Stratejik Planının ikinci fazında yer alan beklentileri, bu planın başarılı olması ve böylece tedarikçilerin Renault-Nissan İttifakı’nın fırsatlarından tam anlamıyla yararlanabilmesi için Oyak Renault ile tedarikçilerinin birlikte ulaşması gereken hedefleri sundular. Sunumların ardından Renault Nissan İttifakı Renault Araç Projelerinden Sorumlu Merkez Direktörü görevine atanan Sylvain Nicolle’ün görevini devralarak Oyak Renault Satınalma Direktörü görevine başlayacak olan RNPO Fransa Çelik Hammadde Avrupa Satınalma yönetcisi Cenk Sermet tedarikçilerle tanıştırıldı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here