Nvidia ve Foxconn Elektrikli Araba Üretecek!

0
1175
Nvidia ve Foxconn Elektrikli Araba Üretecek!

Nvidia ve Foxconn elektrikli araba üretecek. İki teknoloji devi elektrikli otonom araba için yeni bir ortaklık kurdu. Ortaklıkta Foxconn otonom sürüş çiplerini üreten taraf olacak. Böylece donanım devi, otonom araçlarda kullanılacak Drive Orin işlemcileri için iş birliği yapacak. Ayrıca anlaşma kapsamında Foxconn, kendi elektrikli otomobillerinde bu işlemciyi tercih edecek.

Nvidia ve Foxconn Otonom Sürüş Çipleri İçin Ortak Oldu

Nvidia ve Foxconn Elektrikli Araba Üretecek!

Foxconn Apple’ın en büyük üretim ortağı olmasıyla ünlü. Şimdi ise Nvidia’nın üretim ortağı oluyor. Tayvanlı teknoloji devi, otomobil çipi işlemcileri için elektronik kontrol birimleri tedarikçisi olacağını duyurdu. Ayrıca Foxconn, Drive Orin donanımı ve Drive Hyperion sensör paketi diğer elektrikli arabalarında da kullanacak.

Otomotiv Sektöründe Yeni İş Birlikleri

Nvidia ve Foxconn Elektrikli Araba Üretecek!

Foxconn elektrikli araba üretmek için yoğun bir çaba halinde. Şimdi ise Nvidia’nın yapay zeka teknolojisini sürücü yardım sistemlerine dahil etmek için otomobil üreticileri ile çalışacak. Bunların arasında Mercedes-Benz ve Volvo gibi devler de var. Nvidia ve Foxconn ortaklığıyla birlikte, Foxconn fabrikasında üretilen Nvidia silikon ve sensörler ortaya çıkacak.

Sıfır KM Otomobil Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here