Nissan Sanal Showroom

Çoğu otomobil lansmanları 2020 yılında iptal edildi. Nissan Sanal Showroom ile pandemi dönemlerinde araç severlerin keşfine izin verdi.

Bu yıl online gösterimlerinin çok fazla artış gösterdiği bilinen bir gerçek. Bir istisna olarak Pekin Motor Show verilebilir. Ancak ziyaretçi sayıları çemişe yıllara göre daha azdı. Bu durum, Porsche’nin, gösteriye katılamayan kullanıcıları otomobil fuarında sanal bir tura çıkararak otomobil üreticisinin en son modelleri hakkında daha fazla bilgi edinen özel bir web sitesi açmasına yol açtı.

Nissan Studio İle Nissanı Yeniden Keşfedin

Nissan Sanal Showroom

Bu konseptin etkileşim sayısını artırdığının farkına varılması sonucu, Nissan Kanada’da eve kişisel showroom deneyimi getiren yeni bir online platform başlattı. Adı Nissan Studio olan interaktif web sitesi, Nissan’ın en son modellerini sergiliyor.

Daha özel bir kişisel alışveriş deneyimi için, kullanıcılar gerçek zamanlı olarak uzmanlarla konuşmak, özel bir kurulumda soru sormak veya İngilizce ve Fransızca olarak sunulan belirli modellerin bire bir oturumlarına veya canlı grup video turlarına katılmak için canlı akışı kullanabilir.

Nissan Kanada pazarlama direktörü Adam Paterson, “Tüketici deneyimi son bir yıl içinde önemli ölçüde değişti ve müşterilerimizle nasıl bağlantı kurduğumuza uyum sağlamak zorunda kaldık,” dedi.

“Nissan Studio bu alanda bizi evrimsel olarak farklı bir noktaya taşıdığı anlamına geliyor. Nissan sanal Showroom ile bize kanadalıların evlerine her yerde en iyi showroom’u getirmek için izin verir. Bu yeni teklif için inanılmaz heyecanlıyız ve herkese evden ayrılmamıza gerek kalmadan en yeni modellerimizi deneyimleme fırsatı veriyoruz.

Nissan Sanal Showroom

Şu anda, Nissan Studio özellikleri yeni 2021 rogue ve 2020 sentra modellerini barındıyor. Ancak daha fazla model 2021 yılından sonra eklenecektir. Bir Nissan uzmanıyla sanal bire bir gösteri planlayarak veya canlı bir grup yayınına katılarak, ziyaretçiler Nissan’ın en son modellerini yakından inceleme sahibi olabilir ve yeni özellikleri, tasarım güncellemeleri hakkında bilgi edinebilirler.

Pazarlama firması Kubik tarafından tasarlanan Nissan Studio, “fütüristik bir ürün salonu ve yayın seti” olarak tasarlandı. Teknoloji ve aksesuarlar da sanal alanda vitrinde bulunarak, Nissan Sanal showroom deneyimi çoğaltma açısından bütünlük sağlıyor. İnternet ortamında erişilebilen Nissan Studio, 1 Aralık 2020’den 31 Mart 2021’e kadar canlı olarak yayınlanacak.

İkinci El Otomobil İlanları

İkinci El Nissan İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here