NIO 150 kWh Pil Paketli elektrikli sedanını 9 Ocak’ta Çin’in Chengdu kentinde gerçekleştirilmesi planlanan NIO Günü’nde tanıtacak. Aslında NIO’nun serisindeki ilk sedan değil bu otomobil. Görüntü, sedanı yandan gösteriyor ve raporlara inanılacaksa, 2019’da tanıtılan NIO ET Preview konseptinden ilham alacak.

NIO 150 kWh Pil Paketli Elektrikli Sedanı

Bu karanlık görüntüde anahtar tasarım özelliklerini ayırt etmek zor ancak sedanın dar yan camlara ve büyük olasılıkla karoseriyle aynı hizada oturan kapı kollarına sahip olacağını görebiliyoruz. Ön camın üzerinde çeşitli otomatik sürüş sensörlerini barındırabilecek küçük bir tümsek gibi küçük bir bagaj kapağı dudak spoyleri de görülebilir.

Çinli üretici, otomobilin en son otonom sürüş teknolojileri ve 150 kWh pil paketi ile donatılacağını söyledi! Bu, seri üretim modelleri varsayıldığında temelde bir binek otomobildeki en büyük aküdür. Hepsi bu kadar değil, NIO ayrıca ikinci nesil pil takımı değiştirme istasyonunu ve “diğer temel teknolojileri” de sunacak. Piyasadaki üç model, artan satışlar, yeni ürünler ve Çin pazarındaki hala büyük fırsatlar ile NIO yıla yüksek bir başlangıç ​​yapıyor.

NIO 150 kWh Pil Paketli Elektrikli Sedanı

InsideEVs’e göre, NIO, otomobilin devasa bir 150 kWh batarya paketine sahip olacağını duyurdu. Bu, üretim binek otomobili için henüz takılmamış en büyüğü ve bildirildiğine göre 600-800 km (370-500 mil) menzil sağlayacak. Karşılaştırıldığında, Tesla Model S Uzun Menzilli 100 kWh pil takımına ve EPA dereceli 402 mil (647 km) menzile sahiptir.

Nio’nun Diğer Araçları

Nio’nun şu anda piyasada toplam dört EV modeli var: orta boy EC6 ve ES6 geçitler, tam boyutlu ES8 crossover ve EP9 süper otomobil. Bu modellerin hiçbiri ABD pazarında sunulmuyor, ancak Eylül 2018’den beri New York Borsası’nda halka açık olan Nio, Amerikan EV pazarına girmeyi planlıyor. Bununla birlikte, henüz kesin bir zaman çizelgesi açıklanmadı ve Nio’nun yeni uzun menzilli sedanının burada satılıp satılmayacağı bilinmiyor.

New York Menkul Kıymetler Borsası’na vurulduğundan beri, NIO hisselerinin fiyatları Mart ayındaki 2,40 $ ‘dan yazım sırasında 53,49 $’ a fırladı. Şirketin 3 Ocak’ta rekor teslimatlar açıklamasının ardından hisseler neredeyse yüzde 10 arttı. Aralık ayında, NIO, Aralık 2019’a göre yüzde 121’lik bir artışla 7.007 araç teslim etti.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here