Mitsubishi e-Evolution: 2021 İçin Lanse Edildi

0
1258
Mitsubishi-e-Evolution
Mitsubishi-e-Evolution

Mitsubishi e-Evolution SUV pazarının yeni rakibi olmaya geliyor.  Emisyon gereklilikleri nedeniyle Avrupa’da SUV ve crossover satışlarını durdurma kararının açıklanmasının ardından Mitsubishi, daha az istisnai olmayan bir modelle bir çıkış yapabilir.  “Eternel” in yeni bir crossover / SUV versiyonu % 100 elektrikli ateşleme sistemli Lancer Evolution. Üretim 2021 için düşünülüyor.

Mitsubishi e-Evolution Neler Sunuyor?

Mitsubishi-e-Evolution-2021
Mitsubishi-e-Evolution-2021

Haber ilk olarak “Spyder 7” adlı bir Japon web sitesi tarafından ortaya atıldı. Böylece 2020 boyunca ortaya çıkan söylentileri yeniden teyit ederek Mitsubishi’nin ikonik bir marka unvanını geri alma olasılığının bir göstergesi oldu. İyi de bu sefer Lancer Evolution adının ün kazandığı formattan farklı bir formatta.

Aynı kaynaklara göre, yeni% 100 elektrikli SUV Avrupa pazarlarına mükemmel şekilde uygun.  2017’de duyurulan Mitsubishi e-Evolution Concept’in üretim versiyonu olarak kabul edilecek. Zaten sedandan esinlenilmiş bir tasarım olarak piyasaya sunuldu. Sportif Lancer Geçmişin evrimi olarak anılıyor.

Mitsubishi e-Evolution ile 500 km

SUV-Mitsubishi-e
SUV-Mitsubishi-e

Ayrıca, üretime geçiş, konseptinkinden daha az cesur bir görünümle sonuçlansa bile, her şey SUV’nin teknik düzeyde dört tekerlekten çekiş ile donatılmış% 100 elektrikli bir ateşleme çözümünü seçtiğini gösteriyor.Prototipte kullanılan konfigürasyon sayesinde üç elektrik motoru kalıcı olacak. Menzil açısından, raporlar, Mitsubishi e-Evolution üretiminin tek bir şarjla yaklaşık 500 kilometre değerleri açıklayabildiğini gösteriyor.

Yine de aynı Japon sitesi tarafından sağlanan ve üretim aracından farklı olan bilgilere göre kapılar, kapıların zıt açılımı ile ayırt edilen konseptte olanın aksine, geleneksel bir şekilde çalışacak. Daha dik A sütunu ve cesur coupe tarzı arka kısım da dikkat çekiyor.

Son söz

SUV-Mitsubishi
SUV-Mitsubishi

Son olarak ve her şey, en azından şimdilik, resmi olarak onaylanmamış haberler olsa da, gerçek şu ki, başlangıçta bu adımı mümkün kılacak birçok çözüm var. Birincisi, çünkü Mitsubishi artık yalnızca CMF-EV elektrikli araçlar için yeni modüler platforma erişimi garanti eden Renault-Nissan Alliance’ın bir parçası. Örneğin, Nissan’ın tamamen elektrikli ilk SUV’si Ariya’nın temeli ile aynı. Bu çözüme ek olarak Mitsubishi, Çin pazarına yönelik bir versiyon üretmek için Guangzhou Otomobil Grubu veya GAC ​​ile olan ortaklığını da kullanabilecek.

2.El Mitsubishi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here