Makyajlı Polo Türkiye’de!

0
1466
makyajlı polo

Makyajlı Polo 24 Eylül’de Türkiye’de!

Yeni Polo, Türkiye’de 3 farklı donanım ve 2 farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor. Tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı 218 bin TL’den başlıyor. Yeni Polo, Impression, Life ve Style olmak üzere 3 farklı donanım seviyesine sahip. Aynı zamanda 2 farklı motor seçeneği de sahip olduğu avantajlardan. Yeni Polo 24 Eylül’den itibaren bayilerde ki yerini alacak.  makyajlı polo

Volkswagen markasının en başarılı modellerinden biri olan Polo, pazara 1975 yılında sunulmaya başladı. Bu popüler model, satışa sunulduğu yıldan bu zamana kadar yenilenen dijital ve teknolojik versiyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bugüne kadar toplam satış adedi 20 milyondan fazla olan Polo’nun zamansız tasarımı yeni makyajlı versiyonunda da kendini ilk bakışta gösteriyor.

İşte Yeni Polo’nun Özellikleri

Yenilenen Polo iç ve dış tasarım detayları ile daha sportif bir görünüm kazanmış. Polo’nun teknik altyapısını, gelişmiş modüler platform yönetimine (MQB) oluşturuyor. Yeni Polo Golf, Tiguan ve Passat gibi büyük modellerden farklı olarak gücünü kompakt Volkswagen modelleri için özel olarak iyileştirilmiş MQB A0 altyapısından alıyor.

MQB platformu Yeni Polo’ya orantılı dış tasarımıyla birlikte pek çok avantajı da yanında getiriyor. Peki bunlar neler ? Optimum iç hacim (351 lt bagaj hacmi), sağlam ve dayanıklı gövde, mükemmel sürüş dinamikleri ve güvenlik unsurları.

iç mekan

7 İleri Şanzımana Sahip

Yeni Polo, konvansiyonel otomatik vites sistemlerinin yüksek yakıt tüketimi, düşük performans ve yüksek emisyon değerleri gibi tüm kötü yönlerini ortadan kaldırıyor. Model, bu kompakt ve hafif şanzıman sistemi ile manuel vitesli modellerden bile daha yüksek performanslı, daha düşük yakıt tüketimine sahip ve daha çevreci.

Oldukça Ekonomik!

Yeni Polo’nun motorları hem güçlü hem de ekonomik. Bu sebeple otomobil kullanmayı seviyor fakat yakıt tüketimini düşük tutmak istiyorsanız için Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS motor, sizin için mükemmel bir seçenek.

Arttırılmış Renk Seçenekleri

Yeni Polo, 4’ü yeni olmak üzere 8 farklı renk seçeneği ile müşterilerine sunuluyor. Bu yeni renkler; Ascot gri, Duman gri, Mercan Kırmızı ve lansman rengi olan Menekşe moru. Aynı zamanda 14 inç ile 17 inç arasında değişen kişiselleştirilebilir jant seçenekleri de Yeni Polo’da bulunan özellikler arasında.

Yeni Polo. Daha dijital ve akıllı.

Yeni Polo da, modern dokunuşlarla yeniden yorumlanan kompakt gövdesinin ardında sakladığı geniş iç mekanı ve yükleme kapasitesi, Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist” ve IQ.LIGHT – LED Matrix farlar gibi premium otomobillerde görmeye alışık olduğumuz teknolojileri, hiçbir zaman değişmeyen Volkswagen üretim kalitesi ve sağlamlığı ile görüyoruz.

Polo’da bulunan sistem, dur-kalk trafikten 210 km/sa hıza da dahil olmak üzere, çok fonksiyonlu sürüş destek sistemi kameralarını ve gelişmiş mesafe sensörlerini kullanıyor.

Siz sadece arkanıza yaslanın ve kendinizi daha dijital ve akıllı Yeni Polo’ya bırakın.

iç mekan

Geleceğe Bir de Polo İle Bakın

Yeni Polo’da geleneksel araçlarda bulunan klasik hız ve devir göstergesinin dışında birçok teknolojik özellik bulunuyor. Eğer sizde navigasyon haritasını, dinlemekte olduğunuz şarkının adını ve yol bilgisayarı verilerini bir arada görmek istiyorsanız Yeni Polo ile tanışın. Dijital Gösterge Paneli “Active Info Display”, 10,25” genişliğinde yüksek çözünürlüklü TFT LCD ekranı ile, tüm veri ve bilgileri direkt olarak görüş alanınıza yansıtır. Üstelik tüm bu veri ve bilgilerin nasıl gösterileceğini, kendi zevk ve tercihlerinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Böylece hepsi tam istediğiniz gibi ve tam anlamı ile gözünüzün önünde olur.

Doğru Yoldan Şaşmayın!

Yeni Polo, Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist” ile şerit çizgilerini takip eder. Aynı zamanda fren ve gaz kararlarını otonom bir şekilde vererek önünde seyreden araç ile takip mesafesini korur. Üstelik gerektiğinde kontrollü bir şekilde şerit değiştirebilir. Bunları da sistemin içeriğinde barındırdığı radar, sensör ve kameralar yardımı ile yapar.

Tüm bu teknolojilerin yanında adaptif hız sabitleyici (ACC), kör nokta uyarı sistemi (blind spot detection) ve park asistanı (park assist) ile hayatınızı kolaylaştırır.

makyajlı polo

Yeni Polo’nun fiyatları ise şu şekilde:

  • Yeni Polo 1.0 80 PS Manuel (Impression): 218 bin TL
  •  1.0 TSI 95 PS Manuel (Life) : 229 bin 300 TL
  • Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG (Life): 251 bin 200 TL
  • Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG (Style): 345 bin 200 TL

 

Sıfır Km VW Polo Fiyat Teklifi Ve Özellikleri İçin Tıklayın

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here