Liderlik Onun Ruhunda Var!

3
1607

Rexton W ile zorlu hava ve yol koşullarında da konfor , rahatlık ve güvenliği hissedeceksiniz!

Alman teknolojisi ile üretilmiş Rexton W 155 hp ve 360 Nm tork güç üreten motoru ve şanzıman sistemi ile 7 kişilik geniş iç hacme sahiptir. SUV segmentinin en önemli oyuncularından olan Rexton W, 1000 devir/dkda 190 Nm başlangıç tork değeri ile sınıfında performansın öncüsü rolündedir. Motorun en çok kullanıldığı devir aralığı olan 1500-2800 d/dk’da, maksimum torku (360 Nm) üretmek üzere tasarlanmıştır. Böylece tüm sürüş şartlarında yüksek çekiş gücü sağlanır. Yakıt verimliliği diğer motorlara göre %14 daha geliştirilmiştir.
Şehir kullanımında şıklığı ve konforu ile dikkat çeken araç, arazi şartlarında da 4×2 ve 4×4 özellikleri ile tam performans sergiliyor. Normal kullanımda araç sadece arka itişle hareket ederken, bu da dönme direncini azaltarak yakıt tüketimini düşürüyor. Ek bir çekiş gücü gerektiğinde, araç hareket halindeyken sürücü 4 çeker sürüşe geçebiliyor.
 
Sevdiklerinize konfor ve güvenle kavuşturuyor!
Rexton W arka bağımsız ve öndeki çift salıncak süspansiyon sistemiyle SUV lerde nadir bulunan konforu sağlarken, darbe emici amortisörler, denge çubuğu ve helezon yaylar da araç konforunu arttırıyor.
Çok fonksiyonlu ESP (HBA, ARP ve HDC) değişen yol şartlarında aktif olarak maksimum yol tutuşu sağlarken, güçlendirilmiş çelikten imal edilmiş 3 katlı şasi yapısı çarpışmalarda yaşam alanının minimum düzeyde etkilenmesini sağlıyor.
 
Performans, güvenlik ve konfor Yeni Yılda da cazip avantajlarla!
 
Güney Kore otomotiv devi SsangYong, SUV segmenti bir araca sahip olmak isteyen müşterileri için “0’dan başlayan faiz oranları veya 4000 TL takas desteği“ kampanyaları ile büyük fırsatlar sunarken, aynı zamanda donanım ve konforu ile göz dolduruyor.
Güney Koreli SUV üreticisi SsangYong’un, markasına ve otomobillerine duyduğu güveni, “Geri Alım Güvencesi” ile vurgulaması dikkat çekiyor. Tüm müşterilerine, sıfır kilometre SsangYong modellerinden herhangi birini alırken yapılan sözleşme ile araçlarını 4 sene içinde istedikleri zaman geri iade etme ya da 2. el fiyatı üzerinden SsangYong’a satabilme fırsatı sunuyor.
Geri alım sözleşmesi kapsamında geri alınan araçlar, yetkili servis güvencesiyle, ikinci el Ssangyong almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in otomobil tutkunlarına sunduğu ‘Geri Alım’ güvencesi sayesinde, SsangYong sahibi olmak isteyenlerin ikinci el düşüncesi de kalmıyor.
 

3 YORUMLAR

  1. Super araclar kullamayan bunu bilmez ben dört adet aldim cok mutluyum iyi ki Türkiye de var.Bunu Türkiye’ye getirenden Şahsuvaroğullarından allah razı olsun.Fakat beşinci arabamı aldığım halde beni Şahsuvaroğullarından hiç kimse aramadı.O kadar servislere bakım yaptırdım bana hiç kimse memnun olup olmadığımı sormadı.Yeni gelen araçlarla ilgili beni kimse aydınlatmadı. Bursa’dan bir sanyong bayisinden bir iki sefer mesaj geldi.Hiç bilmediğim yer ben İzmir’deyim.İzmir gibi bir şehirde daha önce İzmir’de aksan vardı,şimdi servis olarak hizmet ediyor.Ama yeni açılan şahsuvaroğlunu kimse bilmiyor.Ben belki elli kişiyi yönlendirdim.Bu bilgiyi paylaşmak istedim.Saygılarımı sunarım.

  2. Gelecek yıl Ssangyong büyük SUV modeli Rexton’u tamamen yeni bir modelle değiştirilecek. Yeni Rexton Y400 kod adını taşıyor ve doğrudan Hyundai Santa Fe ve Kia Sorento ile rekabete girecek. Model yeni 2.2 litre dizel ve 2.0 litre turbo benzinli motorlar ile gelecek. Donanım şeritten ayrılma uyarısı ve otonom freni de kapsayacak. Fiyatların İngiltere’de 30 bin sterlinin altında olması bekleniyor. 2018’de Ssangyong yeni Rexton temelli tam boy bir çift sıralı kabinli pikap çıkartacak. Q200 kod adlı bu model Ford Ranger ve Toyota Hilux ile rekabet edecek. Model iki farklı aks aralığı ve yükleme alanı uzunluğu seçeneği ile gelecek. Modelde yeni Rexton ile aynı güç aktarım mekanizması seçeneklerine yer verilecek. 2019’da Koreli üretici şu anki orta boy Korando SUV modelini şık üçüncü nesil modelle değiştirecek. Bu model Kia Sportage ve Nissan Qashqai ile rekabet edecek. Modelin stili Tivoli’ye benzer olacak ve multi-link arka süspansiyonla birlikte Tivoli’nin monokok mimarisinin uzatılmış bir versiyonu kullanılacak. Firma yetkilileri şu anda C300 kod adlı model için üç farklı tasarım önerisini değerlendiriyorlar. Modelin belirlenen takvime yetiştirilmesi için yakında karar verilmesi gerekiyor.Bu arada, SsangYong popüler küçük SUV piyasasına Tivoli’nin yanı sıra bir başka model daha sokmayı planlıyor. Kısa süre önce tanıtılan sportif ve gençlere yönelik XAV konsepti bu modelin temelini olutşurabilir. Tivoli’te alternatif üç kapılı bir spor model olacak bu otomobil firma yetkilileri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here