SsangYong XLV Showroomlardaki Yerini Almak İçin Gün Sayıyor!

Güney Koreli üretici SsangYong, ürettiği otomobiller ile son yıllarda daha çok dikkat çekmeye başladı. Pazara SUV segmentinde otomobiller sunan marka, ticari ayakta da pick-up modeli ile ilerliyor. Fiyat/performans açısından oldukça iyi olan SsangYong modellerine bir yenisi daha ekleniyor. Markanın C-SUV segmentinde bulunan modeli XLV, Mayıs ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak. SsangYong XLV, büyük boyutları ile oldukça dikkat çekici gözüküyor. Fiyatlandırma konusunda iddialı olan markanın, C-SUV pazarında yer alan rakiplerinden daha uygun bir fiyat ile XLV satışlarına başlaması bekleniyor.

ssangyong xlv

SsangYong XLV, Korando’nun Başarısını Yakalamak İstiyor!

Ülkemizde oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Korando modeli, sunduğu özellikler ile rakiplerinin önüne geçiyor. Fiyat/performans noktasında iddialı olmasını beklediğimiz XLV’den de Korando benzeri bir satış başarısı bekliyoruz. Aynı zamanda markayı D-SUV segmentinde temsil eden ve yakın zamanda Türkiye’de satışa sunulacak olan Rexton modeli de aynı başarıyı beklediğimiz modellerden biri.

ssangyong xlv

Rexton ve XLV Aynı Zamanda Gelecek!

Ülkemizde Şahsuvaroğlu Otomotiv tarafından temsil edilen SsangYong, iki yeni model ile geliyor. D-SUV temsilcisi Rexton ve C-SUV temsilcisi XLV bu yılın Mayıs ayında Ssangyong showroomlarında olacak.

ssangyong xlv

SsangYong XLV Neler Sunuyor?

SsangYong XLV iki farklı şanzıman seçeneği ile sunulacak. Bunlar Aisin tarafından üretilen 6 ileri otomatik şanzıman ve 6 ileri manuel şanzıman olacak. XLV ile beraber 120 beygirlik güç ve 160 Nm değerinde tork üreten 1,5 litrelik motor ünitesi sunulacak. Ayrıca 163 beygirlik benzinli bir seçenek de sunulacak. güç üreten diğer benzinlinin yanında Tivoli’den  SsangYong modellerinin hemen hemen hepsinde olduğu gibi güvenlik ekipmanlarının çoğu modellerin giriş seviyesinden itibaren standart olarak sunulacak.

ssangyong xlv

Standart güvenlik elemanları arasında öne çıkanlar ise şu şekilde; SBR Tüm yolcular için emniyet kemeri uyarı sistemi, SDA Emniyetli Mesafe Uyarısı ile hız ve mesafe takibi, AEBS Bağımsız Acil Fren Sistemi ile çarpışma riski yok, FCW Ön Çarpışma Uyarı Sistemi LKA Şerit Koruma Asistanı ile elektrikli direksiyon sistemi, LDW Şeritten Çıkış Uyarısı ile şeritten çıkış yok, ARP Aktif Devrilme Önleyici ile virajlarda otomatik fren ayarı, ESS Acil Durum Dörtlü Flaşör ile ani frenlerde araç uyarı sistemi, HDC Yokuş İniş Kontrolü ile güvenli inişler, HSA Yokuş Kalkış Sistemi ile fren basıncı koruması.

İkinci el satılık SsangYong modelleri

SsangYong ‘un Tam Elektrikli SUV’si Türkiye’ye Geliyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here