SsangYong, Elektrikli SUV Modeli ile Türkiye Yollarında Olacak!

Güney Koreli otomobil üreticisi SsangYong yeni bir modelini Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor. Markanın tamamen elektrikli motora sahip yeni modeli Türkiye yollarında olmak için gün sayıyor. Ayrıca gelecek olan elektrikli model, SUV segmentinde markayı temsil edecek. Ülkemizde sunulan elektrikli SUV sayısının bir hayli arttığı bu günlerde, Güney Koreli markanın pazara iddialı bir giriş yapması bekleniyor.

ssangyong

SsangYong ‘un Türkiye’deki Hedefi %30!

Elektrikli otomobil pazarında yüzde 30 pazar payı hedeflerinin olduğunu aktaran Şahsuvaroğlu Otomotiv’in Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu, “Bu yılın 2’nci çeyreğinde Türkiye’de satışa sunacağımız yüzde 100 elektrikli C-SUV segmentindeki SsangYong E100 (kod adı) otomobilimiz, 300 kilometre menzile, geniş iç hacmine, bagaj kapasitesine ve otonom sürüş özelliği ile yüksek teknolojiye sahip. Müşterilerimize ev şarj kitini aracın içinde vereceğiz ve böylelikle bataryayı evlerinde rahatlıkla şarj edebilecekler” diye konuştu.

ssangyong

C-SUV Olarak Geliyor!

SsangYong’un ”E100” kod adlı elektrikli modeli C segment SUV olarak sınıflandırılıyor. Yeni modelin fiyatının henüz belli olmaması ile beraber, piyasadaki içten yanmalı C-SUV’lere yakın bir fiyatının olacağı söyleniyor.

SsangYong ‘un Elektriklisi ile TOGG Aynı Segmentte Olacak

Yunus Şahsuvaroğlu, Türkiye’de bu yıl biri yüzde 100 elektrikli olmak üzere 3 yeni modeli satışa sunacaklarını ve SsangYong E100’ün, TOGG ile aynı segmentte olacağını bildirdi. “Ama biz Türkiye’nin Otomobili’ni daha çok destekliyoruz” diyen Şahsuvaroğlu, şöyle devam etti: “Çünkü o araba hakikaten bizim için çok önemli, üretildiğinde dünyada da ses getirecek bir atılım olacak. Dünyaya entegre olursa bizim geleceğimizi de o araba iyi dizayn edecek. Yani SsangYong’un geleceğinde de önemli bir rol oynuyor. Çünkü bizim ihracatımız güçlenirse kurlar düşer, düşerse biz ithalatçı olarak daha fazla güç elde ederiz. O segmente olan popülarite, müşteri bakış açısı ve merak artarak ve genişleyerek devam eder.”

İkinci el satılık SsangYong modelleri

SsangYong İflas İddialarını Yalanladı!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here