Lamborghini Reventon 25-26 kasımda açık artırmayla satışa çıkacak. Özel serinin 13. otomobili sadece 110 kilometrede! 

Lamborghini’nin 2007 yılında tanıtmış olduğu ve 20 adetle sınırlı olan üretim modeli Reventon, açık artırmaya çıktı. 2007 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı tanıtılan aracın yalnızca 20 adetle sınırlı kalacağı haberi o zaman verilmiştir. O günden sonra nadir üretimi yapılan bu modelin bazı araçları açık artırma aracılığıyla satıldı. Sizler için hazırladığımız içeriğin detaylarını birlikte inceleyelim.

lamborghini reventon

Lamborghini Reventon Açık Artırmayla Satışa Çıktı!

2007 yılında üretilen 2008 yılında ise ilk sahibiyle buluşan model yine ilk sahibi tarafından satılıyor. Bu aracı diğer satılan modellerden daha kıymetli yapan özelliği ise aracın sadece 110 kilometrede olmasıdır. Aynı zamanda araç bugüne kadar 3 kez bakım almış. Açık artırmanın tarihi 26 kasım olarak belirlenmiştir. Ayrıca otomobilin 2 milyon Euro’nun üstünde bir fiyata satılması düşünülmekte. Aracın teknik özelliklerine bakacak olursak; 6,5 litrelik V12 motorlu bu araç 640 beygir güç üretmekte. Hızı ise 340 km/s olarak biliniyor. Böylelikle Reventon, 0’dan 100’e 3,4 gibi bir saniyede ulaşmakta.

2000’li yıllara kadar Reventon yoktu. O zaman markanın en ünlü aracı Murcielago vardı. Araç  2002 yılında yapılan tanıtımın ardından 2006 yılında tasarlanıp satılmaya devam etti. Öyle ki, bu süreci Lamborghini Reventon değiştirdi. İlk defa daha önce hiç karşılaşmamış eşi benzeri olmayan bir otomobil üretilecekti. Reventon çok nadir bir araç. Bu nedenle açık artırmaya çıkan 13. Reventon’un hala ilk sahibinde Almanya’da olmasına şaşırmamalı. Aracın son bakımının Temmuz 2022’de yapıldığı söyleniyor. Aracın kalbinde 659 PS  gücünde bulunan V12 motor muhteşem tasarımla entegre olmuş.

Lamborghini reventon

Benzersiz bir tasarıma sahip olan, markanın en başarılı araçlarından biri sayılan Reventon için açık artırma epey zorlayıcı geçebilir. Satışa çıkacak olduğu fiyat henüz net bir şekilde belli olmasa da tahminlerimizi sizlerle paylaştık. Son olarak Lamborghini Reventon modelinin açık artırmada satışa çıkacağı bilgisinin paylaşılmasının ardından araca olan ilgi daha da artmaya başladı. Lamborghini tutkunları açık artırma gününü merakla beklemekteler.

Açık artırmayla satışa sunulan Lamborghini Reventon hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Fikir ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda düşüncelerinizi yorum kısmında da belirtebilirsiniz.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here