HyperScrambler 2 Sonunda Karşımızda!

5
2281
HyperScrambler 2 Görünüm

Uzun zamandır beklenilen HyperScrambler 2 sonunda perdelerini kaldırıp karşımıza çıktı. Daha önce de sık sık karşımıza çıkan Juiced Bikes, kısa süre önce teknik olarak iddialı  veriler sunan elektrik enerjisinden beslenen süper bisikletini tanıttı. Süper bisiklet konusun da her zaman iddialı bisikletlere imza atan firma bu kez bir canavar ile geliyor. Yeni modeli süper bisikleti ile teknik anlamda çıtayı iyice yükselterek bisikleti, motosiklet seviyesine çıkartıyor. Juiced Bikes’in tasarımsal açıdan karşımıza yine iddialı bir motosiklete kaçan çizgilerde üretilen bir modelle geldiğini görüyoruz. Bu sefer ise hem tasarımsal hem de özellikle performansa odaklanmış bir bisikletin karşımızda olduğu aşikar durumda yer alıyor.

HyperScrambler 2 Teknik Verileri.

HyperScrambler 2 tanıtımında açıklanan bilgilere göre bisikletin kalbinde yer alan Bafang ile birlikte geliştirilen sürekli 1.000W, maksimum da ise tam 2.000W güç verebilen bir elektrik motoru yer alıyor. Bu motor ile 52 km/s hıza kadar çıkış yapabilen süper model bisiklet, istenirse bir motosiklet gibi pedal çevirmeden de yol alıp kullanıcısını yormadan ilerleyebiliyor. Shimano marka dişli sistemi kullanan süper bisiklet, bünyesinde iki adet 52-volt, 19.2-Ah pil paketi taşımakta olup mükemmel iş çıkarıyor. Orta kısımda yer alan bu karşılıklı konumlandırılan piller sayesinde bisiklet tam 160 km menzil sunuyor. Akıllara durgunluk veren bir değer olan bu rakam günümüzde elektrikli otomobillerde bile zor yakalanıyor. Hatta sakin kullanımda 160 km’nin üzerine çıkılabileceği de gelen bilgiler arasında yer almakta yani gittikçe artan bir değere sahip. Bu da bu süper bisikleti gerçekten teknoloji harikası bir makineye dönüştürüyor.

Süper Bisikletin Fiyatı Ne Olacak?

HyperScrambler elektrikli bisikletin, bu kadar yüksek teknik detay bulunan karşılığı elbette ucuz olmayacak. İki farklı renk seçeneği de bulunan bu süper bisikletin istenirse tek pil paketli versiyonu da alınabilir seçenekler arasında yer alıyor. Tek pil paketli sürüm 2.999 dolar seviyesinde, nispeten Amerika için uygun diyebiliriz. Çift pilli sürümde fiyat 3.999 dolar seviyesine çıkıyor bu seviyede Amerika’da ne kadar popüler olacağı tartışılır konumda yer alıyor. Modelin özellikle tek bataryalı versiyonu ABD’de çok popüler olacağı ve çok satanlar listesine gireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

 

5 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here