Her Aksesuar Her Otomobile Yakışmaz

0
3325

Günlük hayatımızın bir parçası haline gelmiş otomobillerimizin her zaman temiz ve bakımlı olmasına özen gösteririz. Ayrıca otomobillerimize modifikasyonlar yaparak gözümüze daha güzel gelmesini de sağlarız. Otomobillere sonradan uygulanan modifikasyonlar, aracın daha üst paketinde bulunan donanımlardan olabileceği gibi daha önce hiçbir yerde görmediğiniz parçaları da özel olarak ürettirebilirsiniz. Yapılacak olan parçalar araca farklı bir  hava katar. Ancak kararınızı iyi vermeniz hatta bir photoshop programında aracınızı daha önce görmeniz gerekir. Aksi halde harcanan onca emek çöpe gidecektir. Ülkemiz de dahil olmak üzere birçok araç sahibi aracına abes modifiye yapmaktadır. Zevkler ve renkler tartışılmaz demek gerekse de bazı araçlar pes dedirtiyor. Araç sahiplerine duyuru; her aksesuar her otomobile yakışmaz.

Her Aksesuar Her Otomobile Yakışmaz

Lada Samara hala daha ülkemizde oldukça sevilen bir arabadır. Ancak Samara’ya yapılan bu modifiye işlemi, oldukça başarısız görünüyor. Özellikle arka tampona yapılmış olan kamyonet basamağı benzeri işlem pes dedirtiyor.

Her Aksesuar

Peki bu araca ne diyorsunuz? Sizce de önden bakılınca w210 kasa Mercedes’i andırmıyor mu? Araç da muhtemelen Murat 124 veya Vaz.

Her Aksesuar

Doğan görünümlü şahin çok duymuştuk da Mercedes görünümlü şahin kulağa bir garip geliyor. Stop lambalarını W124 kasadan alan Tofaş sizce nasıl olmuş?

Her Aksesuar

Suzuki swift marka model aracın spoiler’ı bir tek bana mı bir yerden düşmüş de sahibi “amaaaan kalsın orda” demiş gibi geliyor. Ayrıca mor ve yeşilin uyumu da gözden kaçmıyor.

Her Aksesuar

Görseldeki araç, uygulanan modifiye işlemi ile oldukça garip gözükmektedir. Araç sahibi bu işlemi beğendi mi? diye düşünmüyor değilim.

Her Aksesuar

Domuz araba olarak bilinen modifiye işlemi dünyada oldukça popülerdir. Yapılan bu işlemler ile ilgili benim düşüncem ise “Nasıl Kıydınız?” oldu.

Ülkemizde Başarılı Modifikasyonlar Yapılıyor

Her Aksesuar

Otomobil modifiyesi son zamanlarda ülkemizde güzel bir hal almıştır. Özellikle 2005 yıllarında Lamborghini tarzı kapılara sahip olan araçlardan tutun da her yeri fiber dolu araçlara kadar. Piyasa başarısız modifiyeye maruz kalmış araçlarla doluydu. Ancak son zamanlarda modifiye anlamında birçok başarılı çalışma yapılıyor. Yapılan çalışmalarda genelde orjinal hali üzerinden gidilip güzelleştirme yöntemi kullanılıyor. Bu da bana göre başarıya giden en büyük adımlardan birisidir.

2.El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here