Çok Çılgın Görünüşleriyle Modifiye Araçlar

1
3563

Hepimiz modifiye edilmiş araçlarla karşılaşmışızdır. Yolda olsun, internette olsun gözümüze takılan modeller mutlaka olmuştur. Ama bu kadarını hiçbir yolda görmeniz mümkün değil. Şaşırtıcı görünümleriyle kafanızı karıştıracak araçları sizler için derledik.

7The FJ40 Smoke Machine (FJ40 Sis Makinesi)

6

Burnout yarışçılarının yarıştan önce lastiklerini araba hareketsizken döndürerek ısıtmaları gerekir. Çoğu insan için bu yarışlar sadece iyi vakit geçirmek için ortaya çıkmışlardı. Ama insanların eğlenmek için yaptıkları her şey gibi, birileri bunu yarışmacı bir ruha sokmak gerektiğine karar verdi. Şimdi, burnout yarışmaları büyük para ödülleri sunan büyük etkinlikler oldu. Bu nedenle içinizde zafer arzusu varsa, amaca uygun özel olarak tasarlanmış bir araç isteyebilirsiniz.

İlk bakışta, BNR Engines’in bu Toyota Land Cruiser bir burnout makinesi gibi görünmüyor. Ancak mavi duman bulutu içinde kaybolduğunu gördüğünüzde, fikrinizi değiştiriyorsunuz.

5Lucifer

4

Aracın sahibi olan Kelley ailesi 13 araçlık bir filoya sahip. Her modifiye işi bir renkle başlıyor ve oradan bir tema oluşturuyorlar. Örneğin, “Poison Ivy” (arka planda resimde) adlı yeşil bir karavanları da var. Buradaki kırmızı karavanın da orijinal yakut boyasından gelen bir ismi var; Lucifer.

3Toyota’s Ark

Sonoma yarış alanındaki pist sadece 175 araca sığabileceğinden, burada gerçekleşecek yarış serisine başvuranların çoğunun normalde kapasite nedeniyle geri çevrilmesi gerekiyordu. Ama yarış sahipleri kalpsiz olmadığından, aynı ödüllerle ikinci bir yarış günü yarattılar, böylece herkes rekabet etme şansına sahip oldu.

Su havadan 800 kat daha yoğundur, yani bu bir tekne şeklinin geleneksel araba şeklinden 800 kat daha hızlı olması gerektiği anlamına gelmez mi? Pek sayılmaz, ama yarışı 13. sırada bitiren Team Babel, modifiye Toyota MR2 ile çabalarını göstermekten vazgeçmedi.

2Mod Max S15

Film meraklıları için, 1979 Mad Max’in dünya üzerinde büyük ses yarattığını belirtmek doğru olabilir. Arabalar, Mad Max’te (özellikle de Pursuit Special olarak adlandırılan 1973 Ford XB Falcon GT351) büyük bir rol oynuyor. Bunlar acımasız görünen ve ölümcül aksesuarlarla süslenmiş araçlar. Tıpkı şoförleri gibi vahşi ve tehlikeliler.

2015 Mad Max: Fury Road’un yayınlanmasından önce, bir araba modifiye şirketi, bir Nissan Silvia S15 aldı. Bu aracı kıyametten bile kurtulmaya uygun bir araca dönüştürmek için ise filmden ilham aldı. Holden Commodore’un V8 motorunu ve uzman bir ekip kullanarak, bu aracı ortaya çıkardılar.

1Hum Rider

Yapılan birçok araştırmaya göre, insanlar hayatlarından neredeyse 10 haftaya denk gelecek kadar süreyi trafikte geçiriyorlar. Verizon şirketi için sadece bir pazarlama tekniği olsa da olsa da, Hum Rider gerçekten trafik sorununa dikkat çekmiş. Hidrolik tekerlekleri ve bir Jeep Cherokee tabanı olan Hum Rider, 92 metrelik hidrolik hatlara sahip. Bunun yanında her şeye güç vermek için gereken gaz jeneratörü nedeniyle 3.800 kg ağırlığında (normal Cherokee’nin iki katı). Ancak Hum, yolunuzdaki herhangi bir arabanın üzerinden yaklaşık olarak üç metre havaya yükselebilir.

Modifiye edilmiş araçlara baktınız. Şimdi alışık olduğunuz arabaları görmek isterseniz;

2. El Araç İlanlarımıza Bakabilirsiniz

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here