Ford’un Başarılı Ticarisi Transit’e Yenilikler Geldi!

Binek araçlarıyla olduğu kadar ticari araçları ile de başarılı olan Ford, hafif ticariden ağır ticariye kadar birçok farklı segmentte sunduğu modelleri ile kullanıcılarına hitap ediyor. Ticari araç yarışının iddialı ismi Transit ise yıllardır başarılı satış rakamları ile ön plana çıkıyor. Ford Transit ilk üretiminden bu yana geçen sürede her zaman rakipleri arasından sıyrılarak üst sıralarda yer almayı bildi. Şimdi ise Transit için iki farklı yenilik söz konusu. Modelin donanım seviyelerinin arasına, bir üst donanım paketi olan ”Limited” eklendi. Ayrıca modelin soğuk zincir taşımacılığında kullanılması amacıyla geliştirilen Frigo Van versiyonu da satışa sunuldu. Ford Transit Limited ve Frigo Van’ı inceleyelim.

ford transit limited

Ford Transit Limited Versiyonu ile Çok Farklı!

 

Transit’in sunduğu donanım paketleri olan Trend ve Deluxe’e yeni bir tanesi daha eklendi. Limited isimli yeni donanım paketi mevcut paketlerden daha çok özellik sunuyor. Yeni Transit Limited versiyonda Deluxe versiyona ek olarak; gövde rengi ön tampon, HID BI-Xenon dinamik ön farlar, 16 inç alüminyum jantlar, yan park sensörleri, geri görüş kamerası, arka led tepe lambası, silecek suyu seviye göstergesi, ısıtmalı ön cam, yağmur sensörlü ön silecekler müşterilere sunuluyor. Yeni Transit Limited’in iç tasarımında ise Türkçe navigasyon desteği, yolcu hava yastığı, deri vites topuzunun yanı sıra iç konsola eklenen krom detaylar dikkat çekiyor.

ford transit limited

Frigo Van ile Yüksek Kapasiteli Soğutma Sunuluyor!

Transit’in yeni bir versiyonu olarak sunulan Frigo Van ile, soğuk zincir taşımacılığı mümkün hale geliyor. Frigo Van farklı hacim ve tavan yüksekliği seçenekleri ile satın alınabiliyor. Frigo Van sayesinde gıda, çiçekçilik ve ilaç gibi farklı sektörlerde kolaylık sağlanıyor. +5 derece soğutma sınıfında ATP belgesine sahip model, soğuk ve kuru kalması gereken ürünlerin taşınmasında avantaj sağlıyor.

İkinci el satılık ticari araçlar

Suzuki Jimny Pick-Up Olursa? | Ticari Suzuki Jimny

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here