Yeni Yıla Girerken Sıfır Araba Kampanyaları

0
1314
sıfır araba kampanyaları

Otomobil pazarında süren durgunluk sonrası, yılbaşı ile birlikte sıfır araba kampanyaları duyurulmaya başladı. Faizsiz sıfır otomobil almak mümkün hale geliyor.

İkinci el arabalarda yaşanan durgunluk, yüksek fiyatlardan bunalan otomobil severler için nefes aldıracak bir fırsata dönüşüyor. Yıl boyu artan fiyatlar yerini, yeni yılın gelmesiyle otomotiv markaları için indirime gitme ve faizsiz araç satışa bırakıyor. Bu sayede 120 bin adet otomobilin satışı bekleniyor. Otomobil almak isteyenler içi Aralık ayı tam olarak fırsat ayı denilebilir. Önümüzdeki günlerde birçok markanın sıfır faiz ve ötelemeli kredi ile nakit indirimi kampanyaları başlayacak ve markalar yıl sonu hedeflerine ulaşmaya çalışacaklar.

Eylül ve ekin ayındaki rekor satışların ardından kasım ayı beklentilerin altında olacak şekilde durgun geçti. Aralık ayı ise umut vaad eden bir ay olarak ön plana çıkıyor. Aralık ayının ilk yarısı da durgun geçmiş olsa da bugünden itibaren ciddi bir hareket olması bekleniyor. Üretimi Türkiye’de olan birçok uluslararası otomobil firması Aralık ayı indirimlerinde başı çekeceği öngörülüyor. Sıfır faiz kampanyaları beklenen firmalar, otomobil almak isteyenlerden sıfır araç listelerini anlık olarak takip etmelerini istedi.

Sıfır faizli kampanyaların etkisiyle aralık sonunda pazarın 110-120 bin adet seviyelerinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Koronavirüs pandemisiyle zor zamanlar geçiren otomotiv sektörü için etkileyici bir rakam olarak öne çıkıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here