Alabileceğiniz En Güvenli SUV’lar!

0
9143
The new Volvo XC40

Alabileceğiniz En Güvenli SUV’lar! SUV’lerin popülaritesi artmaya devam etmektedir. Günümüz modern çağından 4×4 araçlarda nasibini almıştır. Yeni SUV’lar şehir içi ve arazi sürüşlerine göre tasarlanıp, üretilmektedirler. SUV’lar yerden yükseklik, konfor ve genişliği ile ailelerin tercih sebebi olmaya devam etmektedir. Alabileceğiniz en dayanıklı, konforlu ve geniş SUV’ları sizler için sıraladım.

4Toyota RAV4 Hibrit

Toyota, otomotiv endüstrisinin en önemli kilit oyuncularından birisidir. Toyota, RAV4 modeli ile rakiplerine göz dağı vermeye devam etmektedir. Bu araçta gücü, konforu ve güvenlik hissini rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Yüksek seviye güvenlik donanımları ve sürücü yardım sistemleri sayesinde sürücülere rahatlığı yaşatmaktadır.

3Audi Q3

Çarpışma testlerinin birçoğunu başarıyla geçebilmiştir. Otomatik çarpışma önleyici fren sistemleri ve gelişmiş güvenlik teknolojilerine sahiptir. Ayrıca şeritten ayrılma uyarısı, kör nokta izleme, aktif şerit kontrolü ve hız sabitleyicisi gibi donanımlara sahiptir. Tasarım olarak “şehir” kelimesine yakıştığını düşünüyorum.

2BMW X5

Otomobil tutkunu olmayan bir kişi bile orta büyüklükte SUV’yi mükemmel bir şekilde tanımlayabilir. Eğer markalar ön planda olmak isterlerse zorlu şartlardaki sürüş kabiliyetini ve lüksü yan yana getirmek zorundadırlar. Yolda güvenlik ve emniyet söz konusu olduğunda, BMW X5 sizi hedefinize güvenli ve şık bir şekilde ulaştırmayı garanti eder.

1Volvo XC40

Alabileceğiniz En Güvenli SUV’lar! Listemizin birincisi Volvo markasıdır. Volvo, dayanıklılık denildiği zaman akla ilk gelen marka olmayı başarabilmiştir. Volvo XC40, sürücülere genç bir görünüme ve büyüleyici bir sürüş tutumuna sahip büyük bir SUV sunmaktadır. Volvo, XC40’ı iki güçlü turbo şarjlı dört silindirli motor seçeneği ile sunmaktadır. XC40’ın içinde, çok sayıda saklama bölmesi ve yüksek teknoloji özellikleriyle tamamlanmış, iyi düşünülmüş bir kabin tasarımı bulunmaktadır. Kısacası Volvo bütün araçları ile beraber sadece sürücü ve yolcuların değil çevredeki insanlarında güvenliğini sağlayabilmektedir.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here