Ford ve Barrett-Jackson, ilk 2021 Ford Bronco 2 kapılı modeli ve Mustang Mach 1’i müzayedeye çıkarmak için bir araya geldi. Modeller 2021 Mart ayında Scottsdale müzayedesinde sahneye çıkacak ve toplanan tüm para hayır kurumlarına bağışlanacak.

İlk 2021 Ford Bronco ve Mustang Mach 1 Müzayedeye Çıkıyor

2021 Ford Bronco

Bronco’dan başlayarak, Lightning Blue bir dış yüzeye ve siyah bir hardtopa sahip “tam yüklü” bir First Edition. Model ayrıca, 35 inç lastiklere sarılmış 17 inç boncuk kilidi özellikli tekerlekler içeren Sasquatch paketiyle birlikte geliyor.

İlk 2021 Ford Bronco ve Mustang Mach 1 Müzayedeye Çıkıyor

İçeride ısıtmalı deri direksiyon simidi ve Navy Pier deri koltuklar var. Model ayrıca kablosuz akıllı telefon şarj cihazı, 10 hoparlörlü B&O ses sistemi ve Android Auto ve Apple CarPlay uyumlu 12 inç bilgi-eğlence sistemi ile donatılmıştır.

İlk 2021 Ford Bronco ve Mustang Mach 1 Müzayedeye Çıkıyor

Güç, 310 hp (231 kW / 314 PS) ve 542 Nm tork üreten bir 2.7 litrelik EcoBoost V6 motordan geliyor. Araç on ileri otomatik şanzımana ve dört tekerlekten çekiş sistemine bağlı.

Mustang Mach 1

Devam ederken, ilk Mustang Mach 1 bir Fighter Jet Grey dış cepheye ve siyah / turuncu bir iç mekana sahip olacak. Barrett-Jackson, model hakkında pek bir şey söylemedi, ancak Mustang arabası daha büyük bir ön ayırıcı ve Gurney kanatlı bir manyetik salıncaklı arka rüzgarlık içeren Handling Paketi ile donatılmış olarak gelecek.

İlk 2021 Ford Bronco ve Mustang Mach 1 Müzayedede

Tüm Mach 1’ler 480 hp (358 kW / 487 PS) ve 569 Nm tork üreten 5.0 litrelik bir V8 motora sahiptir. Arka tekerleklere güç gönderen altı ileri manuel şanzımana bağlanacak.

İlk 2021 Ford Bronco ve Mustang Mach 1 Müzayedede

Bronco, National Forest Foundation ve Outward Bound’dan yararlanacak. İlki, ulusal ormanları korumayı ve restore etmeyi amaçlarken, ikincisi insanları dışarı çıkmaya ve doğanın tadını çıkarmaya teşvik eder.

Öte yandan Mustang, tip 1 diyabet hastalığına bir tedavi bulunması için araştırmalara fon sağlayan JDRF’ye (Juvenil Diabetes Research Foundation) fayda sağlayacak.

Barrett-Jackson CEO’su Craig Jackson yaptığı açıklamada, “Bu iki modelin geri dönüşü, zamanımızın en ünlüleri arasında yer alıyor. Müzayede bloğumuzda satılan bu yeniden doğmuş ikonların her ikisinden de gerçekten heyecan duyuyorum ve kendime ait bir nostaljik Bronco’ya sahip olduğum için, özellikle yeni modelin VIN 001’in ne getireceğini görmekle ilgileniyorum.” dedi.

İkinci El Ford İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here