Ford Transit 2021 Modeli İş Ve Rahatlık İçin Geliyor

2
4701

Yıllardır ticari araç piyasasının en çok tercih edilen araçları arasında yer alan Ford Transit 2021 modeline daha yakından bakacağız. Yakın geçmişte hibrit dinamiklerinin kazandırıldığı modeli ile dikkat çekmişti. Ford Transit 2020 Hibrit modeli yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Son yıllarda rekabeti kızışan ve birçok markanın alternatif modeli olduğu ticari araç piyasasının kadim üyesi: Ford Transit. Ford şirketi geçen günlerde yapmış olduğu açıklama ile 2021 Transit modelinde “eğlence ve iş” konseptini öne çıkaracağını duyurdu. Bu yaşadığımız zor günlerde iş yerlerini ve çalışanları memnun edecek çalışmalar yaptıklarını duyurdu.

İç Konsol

Ford Filo Marka Stratejisi Müdürü Tiffany Chang: “Pandemi sırasında eğlence araçlarının popülaritesi arttı, aynı zamanda paket teslimatında inanılmaz bir büyüme görüldü” dedi. “Yeni 2021 Transit seçeneklerimiz, insanların hayallerindeki eğlence araçlarını tasarlamalarına ve ticari müşterilerimizin ülke genelinde mal ve hizmetleri daha verimli bir şekilde sunmalarına yardımcı oluyor.” diyerek güncel olayları yakından takip ettiklerini ve buna göre strateji belirlediklerini açıklamış oldu. Burada insanların güncel beklentilerine önem vermek ve çalışmalarına buna göre ağırlık vermek kullanıcının tecihlerini etkileyecektir.

Ford

İş odaklı paketler son yıllarda önem kazanırken 2021 yılında daha da önem kazanacak gibi. Fiziksel mağazalar günden güne güç kaybetmeye devam ederken teslimat şirketleri ve eve teslim imkanı sunan firmaların avantaj sağladığını görebiliriz. Genişletilebilir yük kapasitesi ve hacmi ile kullanıcılarının işini kolaylaştıran Ford Transit 2021 pratikliği hedefliyor. Ayrıca gün batımından sonra teslimat işlerine ara vermeden devam edilebilmesi tam bir iç aydınlatma imkanı da sunuyor. İsteğe bağlı ekstralar arasında ek raflar, geçişi daha da iyileştiren ve 7 inçten fazla ek sürücü bacak mesafesi sunan sağ taraf kaydırıcılı bir orta konsol bulunuyor.

Ford Transit 2021

Yepyeni bal peteği ızgara tasarımıyla dikkat çeken ve de kullanıcıların beğenisi kazanan Ford Transit 2021 bizleri heyecanlandırdı. Taşımacılık ve teslimat işlerinin yükselişini iyi farkeden Ford şirketi buna uygun olarak güncellemeler yapması satış başarısı olarak dönecektir. Yeni normalle beraber değişen yaşam dinamiklerimizde en üst sıralarda yer alan internet alışverişi firmaları ve eve teslim hizmet sağlayıcıları için Ford Transit önemli bir yardımcı olacak gibi gözüküyor. Güncel bilgiler geldikçe ve ülkemizdeki satış fiyatları netleştikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ford Transit 2021

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here