En İyi İşveren Mercedes

3
1194
Mercedes
Mercedes

Mercedes gençlerin çalışma hayatına dair beklentilerini, sektörlerle ve şirketlerle ilgili algılarını paylaştığı: İşveren markası stratejilerini şekillendiren Universum Türkiye’nin ‘En Çekici İşverenler 2020 Araştırması’ında tüm segmentlerde en çekici 10 marka arasına ilk defa girerken, otomotiv sektöründeki markalar arasında ise ”En Çekici İşveren” seçildi. Universum tarafından Türkiye’de bu yıl sekizincisi yapılan araştırmada iş dünyasına henüz adım atmamış üniversite öğrencileri soruları cevaplıyor. Bu yıl, 70 bin’den fazla gencin işverenlerden beklentilerini, işverenlere ve iş dünyasına bakışını yorumlayan araştırmada sonuçlandı. Universum’un bu yılki araştırması, Türkiye’nin önde gelen 55 üniversitesinin İktisadi İdari Bilimler, Mühendislik, Bilişim Teknolojileri, Fen Bilimleri, Sağlık, Tıp, Edebiyat, Hukuk, Eğitim ve Sosyal Bilimler öğrencilerinden oluşuyor.

Mercedes

Mercedes Gençlerin Göz Bebeği Oldu!

Mercedes kurumsal markası Türkiye’de son dönemde oldukça popülaritesini yükselmiş durumda yer almakta. Yapılan araştırmaya göre sonuçlarda gençlerin tercihlerinde otomotiv sektörününde önemli bir rol oynadığı çok açık bir şekilde belli oluyor. Bu araştırma oldukça geniş kapsamlı olduğu için, insan sayısının fazla olması listede görünmekte. Toplam 54 bin 597 öğrenci ve ortalama 4,3 yıl iş deneyimi olan 17 bin 25 genç profesyonelden edinilen içgörülerle tamamlandı. Türkiye’nin otomotiv endüstrisindeki güçlü firmalara ait fabrikaların bulunduğunu da göz önüne alırsak Alman marka önemli bir iş başarmış gibi görünüyor. Alman otomobil devinin Türkiye’de herhangi bir üretim tesisi bulunmamasına karşın, listede birinci gelmesi, yerli firmalarında çalışma koşullarını tekrara gözden geçirmesi gerektiğinin kanıtı.

İnsan Kaynakları Direktörü Betül Çorbacıoğlu Yaprak

Firmadan Açıklamalar geldi!

Türk İnsan Kaynakları Direktörü Betül Çorbacıoğlu Yaprak; “Firma olarak Türkiye’nin En Çekici İşverenleri arasında otomotiv alanında, gençler tarafından tercih edilmekten dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Universum tarafından yapılan bu araştırmalar sayesinde gençlerin beklentilerini, Benz’i bir işveren olarak nasıl gördüklerini anladık. Sonrasında ise şirketimizin kültüründe var olan ve onların bir işverende görmeyi arzu ettikleri noktaları etkin bir biçimde anlatmaya çalıştık. Bu anlamda yaptığımız doğru ve samimi iletişimin fark yarattığını gördük. Öğrenciler ve genç profesyoneller nezdinde bu yıl aldığımız sonuç, bize gelecek yıllarda bu başarıyı devam ettirmek için de ayrı bir misyon yüklemiş oldu. Bu sonuca ulaşmamızda katkısı olan, tutkuyla çalışan tüm Benz ailesine ve bizi sektörümüzün en çekici işvereni olarak gören gençlere gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

İkinci El Mercedes Fiyatları

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here