En İyi İngiliz Arabaları Listesi

0
2020

En İyi İngiliz Arabaları Listesi! Genellikle araba almak isteyen insanlar önceliği Japon araçlara vermektedir. İngiliz ve Amerikan yapımı araçların pahalı ve çabuk bozulduğu sürücüler arasında yaygın bir dedikodudur. Ayrıca İngiliz ve Amerikan arabalarının işletim maliyetleri muadillerine göre daha pahalıdır.

Jaguar E-TypeEn İyi İngiliz Arabaları Listesi

Enzo Ferrari tarafından Dünya’nın en güzel otomobili olarak kabul edilen E-Type, çok karakterli ve oldukça özel bir araçtır. Araç coupe ve cabriolet olarak iki farklı kasa tipinde satılmıştır. Şıklığın ve klas bir otomobildir. 6 silindirli ve 12 silindirli iki farklı motor seçeneği vardır. Fakat her iki motor seçeneği de ısınma sorunu yaşamaktadır.

Range Rover

En İyi İngiliz Arabaları Listesi

Range Rover için lüksün ve şıklığın vücut bulmuş hali diyebiliriz. Her zaman rakibi arazi araçlarından daha farklı olmayı başarmıştır. Ayrıca birçok farklı modelinde satış rekorlarına sahiptir.

Rolls-Royce PhantomEn İyi İngiliz Arabaları Listesi

Rolls-Royce, 1925’ten bu yana, gerçekten seçkin ve zengin insanlara hitap etmeyi hedeflemektedir. Toplum tarafından sevilen ve sahip olunmak istenen nadir otomobillerdendir. Sessizlik, konfor ve tasarım olarak kusursuzdur. Ayrıca sosyal medyada paylaşılan, ambleminin çalınmamak için gizlenme videosu milyonlarca kez izlenmiştir. Arabanın karakteristik özellikleri bütün araçlardan farklı olmasını sağlamaktadır.

Land Rover DefenderEn İyi İngiliz Arabaları

En İyi İngiliz Arabaları listesi sonuncusu Land Rover- Defender modelidir. Land Rover Defender serisi, 1948’den beri üretilen harika bir otomobildir. Ordu için tasarlanıp, üretilmiştir. Fakat halk tarafından da her zaman sevilmiştir. Yetenekli ve dayanıklı olması en büyük avantajlarından birisidir. Güvenlik, konfor, dayanıklılık ve İngilizlerin sembolüdür. Defender serisi son yıllarda şıklık ve gösterişle buluşmuştur. Fakat gerçek Amerikan araçları severler, eski Land Rover- Defender modellerini daha fazla beğenmektedirler. Bunun başlıca sebebi eski Land Rover’ların arazi sürüşlerine daha fazla yatkın olmasından kaynaklanmaktadır.

İkinci El Araç İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here