Alpha Ace Elektrikli Coupe Ortaya Çıktı

0
1552

California merkezli Alpha Motor Corporation, yeni retro tasarımlı Alpha Ace Coupe modelini tanıttı. Oldukça ilginç ve eğlenceli görünen elektrikli araçlara bir yenisi daha eklendi. Son zamanlarda görmeye alıştığımız ilginç tasarımlı kamyonetler ve SUV araçlara, coupe model ile cevap geldi.

Alpha tarafından “heyecan verici bir ruha sahip” diye lanse edilen Alpha Ace, iki koltuklu bir coupe olarak karşımıza çıkıyor. Arka sırada da iki kişilik koltuklar olsa da, eşya koymak dışında pek bir işe yaramayacağını söyleyebiliriz. 1600 kilogram ağırlığında olan ve 4180 mm uzunluğunda olan bu araç, nostaljik Avrupa’lı araçları andırıyor. İç mekanında ise oldukça sade ve teknolojik bir tasarım dili seçilmiş.

Alpha tarafından verilen bilgilere göre araç 400 km üzerinde bir menzil sunuyor. Ayrıca 0-100 kilometre hızlanmasını 6 saniyeden daha az bir sürede tamamlıyor. Bu araç Alpha şirketinin tek projesi de değil. Icon adında ticari bir araç konsepti üzerinde de çalışılıyor. Henüz çok fazla ayrıntı bilmememize rağman, Alpha firması elektrikli araçlarda ürün portföyünü geliştirmek için çabalıyor. Autoblog dergisinin yapmış olduğu habere göre ABD merkezli firma, ilk teslimatlarını 2023 yılında yapacak. Aracın siparişlerini almaya başlayan Alpha Motor Corporation, fiyat bilgisi konusunda henüz bir açıklama yapmış değil.

Klasik Volkswagen modellerine ve güncel elektrikli Honda E’ye benzeyen tasarımıyla araç bizleri oldukça heyecanlandırdı. Şehiriçi kullanımında oldukça keyifli bir alternatif olacak gibi gözüken Alpha Ace’i yollarda görmeyi umuyoruz.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here