Günümüzde hepimizin aklına Elon Musk dendiğinde ilk olarak Tesla geliyor. Lakin bu durum değişebilir. Bildiğimiz üzere iş insanı Elon Musk, geçtiğimiz haftalarda Twitter’ı satın almıştı. Fakat bu satın almanın ardından, Musk’ın ortağı olduğu şirketlerde ve Twitter’da bazı sorunlar ortaya çıktı. Şirketlerde, Elon Musk’ın Twitter’a fazla önem vermesinden kaynaklı endişe duyulması sorun yaratırken, Twitter’da ise Elon Musk’ın platformu satın almasının ardından büyük bir gelir kaybı yaşandı. Özellikle Twitter kanalında meydana gelen sorun ise Musk’ın Tesla’nın CEO’su olmasından kaynaklı olarak görülüyor. Çünkü birçok rakip otomobil üreticisi Musk’ın ardından platformdan çekilme veya reklamlarını durdurma kararı aldı. Bu da Twitter’ın gelirlerinin düşmesine neden oldu. Konu ile ilgili tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Elon Musk Tesla CEO’su Olmak İstemiyor

Başlangıçta bahsettiğimiz tüm olumsuzlukların ardından ise Elon Musk, artık hiçbir şirketin CEO’su olmayı istemediğini açıkladı. Bu açıklamanın üstüne iş insanın, Tesla’nın yönetim kuruluna yerine geçecek kişiyi bile söylediği iddiaları ortaya çıktı. Tesla’nın yönetim kurulu üyesi James Murdoch da bu açıklamayı doğrular nitelikte konuştu. Fakat James Murdoch tarafından bir doğrulama olsa bile sonuçta bu konuda resmi bir açıklama olmadı. Lakin Elon Musk, artık Tesla CEO’su olmak istemiyor. Bizler de bunu görebiliyoruz. Özellikle de Musk’ın bir diğer şirketi olan SpaceX projelerinde çok daha heyecanlı olması bu duruma bir gösterge olarak sayılabilir. Diğer yandan ise iş insanının Twitter platformunu da satın alması adeta yeni bir arayışa girdiğini gösteriyor olabilir.

Elon Musk, Tesla şirketini bırakıp Twitter platformuna mı devam edecek

Bazı kaynaklara göre ise Musk, Twitter için de yeni bir CEO arıyor. Açıkçası bu konuda böyle bir durum olacağını düşünmüyorum. Çünkü Musk, her ne kadar işler pek yolunda gitmese de Twitter platformunda yaşadığı süreçten memnun gibi gözüküyor. Şu anlık ise tabi ki tüm bunlar sadece bir tahmin. Önümüzdeki günlerde bu konular üzerine bir açıklama gelirse bizler de tüm sorularımızın cevaplarını bulabiliriz. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Elon Musk’ın Twitter Hakkındaki Son Açıklaması İçin Tıklayınız⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here