2024 Porsche 718 Boxster ve Cayman modellerine Style Edition isimli bir tasarım paketi geliyor. Bu paket araçlara yeni görünüm katıyor.

Yeni Tasarım Paketleri Neleri Kapsıyor?

Bu yeni Style Edition tasarım paketi 718 Boxster ve Cayman’e renk uyumlu pek çok vurgu ekliyor. Bunun yanı sıra iç kısımda da bu dokunuşlar kendine yer buluyor.

Bu tasarım paketi bireysel kullanıcılar için aracın görünümü kişiselleştirmek için pek çok yol sunmakta. Özel olarak yeni eklenen bir dizi görsel öge sayesinde her şey birbiriyle uyumlu hale geliyor.

Örnek olarak Boxster için olan Ruby Star Neo boyası göz alıcı yeni bir boya ile birleşiyor. Bu da araca yeni bir görünüm ve uyum sağlıyor.

Style Edition Paketi Neleri İçeriyor?

Style Edition Tasarım paketi standart olarak renkli armalara sahip olarak geliyor. Bunun yanı sıra siyah spor egzoz borulara ve Boxster Spyder versiyonunda yer alan 20 inç siyah jantlara da sahip.

İç kısımda ise ısıtmalı deri kaplı direksiyon simidi bizleri karşılamakta. Bunun yanı sıra tebeşir dikişli paspaslar ve koltuk başlarında ki kabartmalı Porsche armaları dikkat çekici. Koltukların yan tarafında ki aydınlatmalar da bir diğer detay.

Kullanıcılar isteğe bağlı olarak ekstra ücret ödeyerek farklı kombinasyon seçimleri de yapabilirler. Örnek olarak kullanıcılar siyah ya da beyaz jantlarla uyumlu siyah ya da beyaz kaput şeritleri ve yan grafik şeritleri ekleme şansına sahipler.

Style Edition Tasarım Paketi’nin Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Porsche bu tasarım paketinin fiyatlarını henüz resmi olarak açıklamadı. Ancak sektör kaynaklarının tahminlerine göre Cayman modeli için en az 64.850 dolar olacağı tahmin edilmekte.

Aynı şekilde Boxster için de taban fiyatı 66.950 olacağı tahmin edilmekte. Bu tasarım paketleri 300 beygir gücüne sahip turbo şarjlı 2 litrelik dört silindirli ve altı vitesli modeller için ya da yedi vitesli PDK şanzımanlı çift kavramalı otomatik şanzımanla gelen temel Boxster ve Cayman modelleri için mevcut olacak.

Bu tasarım paketinin siparişleri 2023 yılının başlarında alınmaya başlayacak.2023 yılı içerisinde de bayilere gelmiş olacak.

Sıfır KM Araç Modellerine Bir Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here