inception

Peugeot Ceo’su Linda Jackson, Peugeot ‘un yeni nesil e-Native modelleri için marka vizyonu olan Peugeot Inception Konsept’i yakında tanıtacaklarını duyurdu. Linda Jackson, “Peugeot Inception Konsepti, Peugeot markası için tamamen elektrikli yeni bir model çağını başlatacak” dedi. “2030 gibi erken bir tarihte geliyor. Avrupa’da satılan tüm Peugeot modelleri tamamen elektrikli olacak. “Aynı zamanda Peugeot Inception Konsepti, tamamen elektrikli ürün yelpazesine odaklanarak markanın büyük atılımını sergileyecek.

peugeot Inception

Markanın Gelecekteki Modellerine Işık Tutacak

Peugeot’nun elektrikli modellerinin başarısı, markayı elektrikli ürün gamını genişletmeye teşvik ediyor. e-208 ve e-2008, kendi segmentlerinde yılın başından bu yana Avrupa’da tamamen elektrikli araç satışlarında birinci ve ikinci sırayı aldı. Bununla beraber yeni 308 ve 308’in tamamen elektrikli versiyonları 2023’te pazarlara sunacak. Ayrıca %115 daha fazla güç (10,5 kW) %400 artırılmış menzil (208 km) ile yeni e-15 çarpacak. Gelecek yıl yollar kendi kendini şarj eden hibrit teknolojisi göreceğiz. 5008’de Peugeot Suv 2023 ve Suv 3008 modellerinden başlayarak tüm Peugeot yelpazesinde yaygınlaşacak. Bununla birlikte, Peugeot plug-in hibrit modelleri, yeni Peugeot 408 ile genişledi. Dünya prömiyeri Paris’te yaptı. Ve iki versiyonda sunulacak. (180 ve 225 hp).

peugeot

“Peugeot Inception Konsept, tamamen elektrikli modellerin yeni çağını başlatacak”

“2023, Peugeot için elektrik yılı olacak. “2023 gibi erken bir tarihte, her Peugeot modeli için elektrikli bir versiyon sunacağız. Ancak bunun ötesine geçmeyi hedefliyoruz. ” Peugeot Ceo’su Linda Jackson, “Ayrıca ürün yelpazemizi hızla elektriklendirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki 2 yılda en az 5 tam elektrikli modeli piyasaya sunacağız. Bu, Peugeot’nun 2025 yılında tüm modeller için tamamen elektrikli bir seçenek sunacağı anlamına geliyor. Aynı zamanda, Peugeot’nun tamamen elektrikli araçlar için tasarladığı yeni platformları temel alan yeni nesil e-Native modellerinin tanıtımı için hazırlanıyoruz. Önümüzdeki haftalarda tanıtacağımız Peugeot Inception Konsept ile ilk adımı atacağız. Aslında, isim her şeyi söylüyor. Peugeot Inception Konsept, Peugeot markası için tamamen elektrikli modellerin yeni çağını başlatacak. ”

Peugeot İçin Yeni Bir Çağın Başlangıcı: Peugeot Inception Konsept

Konsept, Fransız markasının yeni nesil doğal elektrikli platformları kullanarak otomobil deneyimini nasıl yeniden keşfettiğini gösteriyor. Bununla birlikte Peugeot, iç mekânı tamamen yeniden tasarladı. Böylelikle yeni nesil Peugeot i-Kokpit, yeni dijital ve fiziksel deneyimler yaratarak sürüşü yeniden şekillendiriyor.

Peugeot Sıfır KM Modelleri Ve Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here