Fiat’dan gelen rekor satışlar ve bunun sebeplerini sizler için araştırdık.

Peki Neden Fiat?

Fiat’dan gelen satışlar geçtiğimiz seneler boyunca olduğu gibi bu yılın da Ocak-Kasım arası 73 bin 564 adet satarak satış rekorunu elinde tutmaya devam etti. Ayrıca en çok satılan 10 araba modeli listesinde görüyoruz! Egea ve Egea Cross olmak üzere iki adet modeli de bulunmakta. Özellikle Türkiye’de Fiat ‘ın rekor satış rekorunun sebeplerini merak ettik ve avantajlarıyla sizler için derledik;

egea sedan dış

  • Uygun Fiyat

Son yıllarda yaşanan sıfır araba zamlarından sonra Fiat, Kasım ayı güncel fiyatlarıyla 395.900 TL ile en uygun fiyatlı sıfır KM araba unvanını elinde tutmakta. Bu nedenle satış rekorundaki büyük etkenlerden. Yani ilk tercih edilme sebebi diyebiliriz. Güncel fiyatlar için buraya tıklayabilirsiniz.

  • Tasarruflu Yakıt Ve Performansı

Fiat’dan rekor satışlar artarken sebeplerinden bir diğei ise performansı. Fiat,  birçok motor seçenekleri bulunmasının yanı sıra çift kavramalı 6 ileri DCT otomatik şanzıman sayesinde yakıt tasarrufu sağlıyor ve 100 KM de ortalama yalnız 3 litre benzin tüketiyor.

Hybrid:

Silindir Hacmi (cm3) :1469

Maks. Güç: kW (HP)/devir :96 (130) / 5750

Maks. Tork: Nm (kgm) /devir :240 / 1850

Son hız (km/h) :209

Hızlanma 0-100 km/h (s) :8.6

  • İç ve Dış Tasarım

fiat egea iç tasarım fiat'dan satış rekoru
fiat’dan rekor satışlarlar

Fiat, iç tasarımının konforu 5 kişilik bir aileye yeter! Krom detaylı yen direksiyon, 10’’ carplay ile tablet ekranı, 7’’ renkli gösterge panelinden etkilenmemek mümkün değil.

Bunun yanında dış tasarımının satış rekorundaki etkilerinden biri olan etkileyici özellikleri ise full LED ön farları, Sedan tasarımı ( C tipi sedan), kapı kollarında ve ön ızgarasında krom detaylar, elmas kesim alaşım jantları!

  • Yeni Nesil Teknolojileri

teknoloji fiat'dan satış
fiat’dan rekor satış

Teknolojiyi yakından takip eden Fiat, araçlarında sürekli yenilikleri ile karşımıza çıkıyor. Kısaca kör nokta uyarı desteği, kablosuz telefon şarjı, anahtarsız giriş ve çalıştırma, şerit takip asistanı, hız sabitleme ve trafik işareti tanıma sistemi gibi bir çok teknolojiye sahip olması da listenin başına götüren etkenlerden biri.

En çok satan araba

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here