Elektrikli Renault Megane’nin Yeni Konsolu

0
1380

Elektrikli Renault Megane’nin Yeni Konsolu Gösterildi! CEO Luca de Meo, elektrikli Renault Megane E’nin önümüzdeki yıl satışa çıkacağını açıkladı. Ayrıca Renault’un CEO’su Megane hakkında “dünyanın en rekabetçi elektrikli otomobillerinden biri” olacağını söyledi. Kompakt EV, Fransız otomobil üreticisinin ortağı Nissan ile birlikte geliştirilmiştir. Ayrıca satışa sunulacak elektrikli model, Renault’un yeni L şeklindeki dijital gösterge paneli üreticisinin ilk modeli olacak. Otomobilin tasarımcısı Gilles Vidal tarafından yapılan açıklama, otomobil severlerin yüzünü güldürdü. Tasarımcı Gilles Vidal’in açıklamalarına diğer araçlarda da aynı iç mekan tasarımı kullanılacak. Böylece Renault’un birçok aracı, günümüz standartlarında ve teknolojiye ayak uydurmaya devam edecek.

Renault için yeni bir çağın ilk ürünüElektrikli Renault Meganenin Yeni Konsolu

Aracın tanıtımı sırasında birçok kez “Bu, marka için yeni bir çağın ilk ürünü. İyi görünüyor ve fevkalade sürüyor. Ürün konusunda iyiyiz.” açıklamaları yapıldı. Böylece Fransız otomobil üreticisinin, sektöre iddialı bir yenilik getireceği düşünülmektedir. Ayrıca yeni sistem, Google’nin Cloud hizmetlerine de sahip olacak. Bildiğimiz üzere geçtiğimiz yıl Renault ile Google arasında büyük bir anlaşma sağlandı. Bu sayede Fransız otomobil üreticisi Renault, elektrikli ve otomobillerin teknolojisindeki gelimini hızlandırabilmiştir. Ayrıca Google’nin Cloud sistemi, önümüzdeki yıl satışa sunulacak olan Kadjar modellerine de eklenilecektir.

İkinci El Renault Megane İlanları 

Elektrikli Megane’nin göstergesinin özellikleri Elektrikli Renault Meganenin Yeni Konsolu

Yeni gösterge paneli, Renault’nun sürücü ekranı ile merkezi bilgi-eğlence ekranı arasında neredeyse kesintisiz bir geçiş sunmaktadır. Ayrıca gösterge paneli “gizli” bir havalandırma sistemi içermektedir. Elektrikli Megane’nin göstergesinin genel özellikleri kesin olarak söylenmemektedir. Fakat Google ile yapılan işbirliğini göz önüne aldığımızda otomobilin, rakiplerinin çok ötesinde olacağı düşünülmektedir. Genel olarak başarılı tasarıma sahip olan yeni konsolun, özellikleri ve kalitesi merak edilmektedir. Büyük ihtimal ile önümüzdeki aylarda yeni elektrikli Megane hakkında detaylı fikirlere sahip olabileceğiz.

Megane E, Ekim ayında Megane eVision konseptiyle tanıtıldı. Arabanın 217 beygirlik elektrik motoruna sahip olacağı açıklandı. Ayrıca CMF-EV platformu, LG Chem tarafından sağlanacak olan 40 kilowatt-saat, 60kWh veya 87kWh pil paketiyle donatılacak. Son olarak Renault, 60 kWh pil ile 450 kilometrelik menzil sunulacağını da açıkladı. Sonuç olarak elektrikli Renault Megane’nin yeni konsolu, otomobil severlerden tam not aldı.

İkinci El Renault İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here