Porsche, Çin’deki 20 yıllık satış Hayatını Kutladı… Kısa bir süre önce Porsche, LA Autoshow‘da diğer otomobil markalarından ayrı olarak kendi stant yerini kiralamıştır. Bu olay Alman otomobil üreticisi için gelenek haline gelmektedir. Ayrıca Porsche’nin en büyük pazarı ABD’dir. Amerika, Alman otomobil üreticisi Porsche’nin %50’lik pazar payını oluşturmaktadır. Fakat bilinen en büyük gerçek; en büyük otomobil pazarının Çin olmasıdır. Dünya’nın en yüksek nüfusuna sahip olan Çin, otomobil ve teknoloji tutkunlarının en yoğun olduğu ülkelerden biridir. Çin’de bulunan yerel otomobil ve motosiklet üreticileri bile yılda yüzbinlerce araç satmaktadır. Porsche, Çin’deki pazarın potansiyelini 20 yıl önce fark etmiştir. 20 yıl önce Alman otomobil üreticisi Porsche, birçok rakibinden önde olmak için Çin pazarına hızlıca girmiştir. Günümüzde Porsche, Çin’deki en önemli otomobil üreticilerinden biridir.

Çin’deki 20.Yılını Kutlamak İçin “911 Turbo S 20 Years Porsche China Edition” adında yeni bir seri çıkardı!Porsche, Çindeki 20 yıllık satış Hayatını Kutladı

Otomobil üreticisi Porsche, Çin’deki 20.Yılını kutlamak için 19.Şangay Uluslararası Otomobil Endüstrisi Fuarı’nda en hızlı Porsche’nin özel versiyonunu tanıttı. Ayrıca yeni baskı, Porsche’nin kilit adamlarından olan Oliver Blume tarafından beğenilmiştir. Fotoğraflarda gördüğünüz yeni araç, “911 Turbo S 20 Years Porsche China Edition” adını taşıyacak. Ayrıca bu otomobil, sadece Çin pazarında satışa sunulacaktır. 911 Turbo S 20 Yıllık Porsche China Edition’ın rengi mavi olacaktır. Mavi renk, Çin’in elektrifikasyon ve dijitalleştirmenin öncülerinden olduğu için özel olarka seçilmiştir. Ayrıca özel sürümde ön kaputtan, arka kanadına kadar uzanan ince beyaz çizgiler bulunmaktadır. Son olarak 911 Turbo S’in özel versiyonunun yanlarında “20” ve “Porsche” işaretleri bulunmaktadır.

İkinci El Porsche 911 İlanları 

Porsche’nin Çin’deki Dönüm NoktalarıPorsche, Çin'deki 20 yıllık satış Hayatını Kutladı

Porsche’nin Çin merkezi, iki yıl önce Şangay’daki prestijli Lujiazui Financial Plaza’ya taşındı. Ayrıca Spor otomobil üreticisi Porsche’nin şu anda Çin ana karası, Hong Kong ve Makao’da 126 satış noktası var. Aynı şekilde, Porsche’nin ilk elektrikli otomobili Taycan, Çin pazarındaki en popüler araçlardan biridir. Son olarak 2020 yılında Çin, 911 ve 718 için üçüncü en büyük küresel pazardır. Bu yüzden Porsche, yeni nesil otomobil severleri etkilemek için “Porsche Tmall Flagship Store” adındaki online satış mağazasını kurdu. Porsche, Çin’deki 20 yıllık satış Hayatını Kutladı! Gelecek yıllarda Çin’e özel daha farklı araç kreasyonları çıkarmayı hedeflemektedir.

İkinci El Porsche İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here