E-Scooter: Ecovolt Zero Serisi ile Tanışın

4
4802

Ecovolt Zero Serisi

Şehir hayatının gittikçe artan trafik zorlukları insanları farklı araçlar kullanarak hareket etme eğilimine itmiştir. Bu nedenle de e-scooterlar da önemli bir artış görülmeye başlanmıştır. Günümüzde insanlar e-scooterlara olan ilginin artmasının birçok nedeni vardır. Bunlar kısaca belirli bir noktadan bir noktaya giderken vakitten kazanma, diğer büyük araçlara göre ekonomik olması ,sağlıklı yaşam için bir nebze de olsa yardımcı olur ve son olarak en önemli etken ise çevreci bir elektrikli motorlara sahip olmalarıdır. Sizin için Ecovolt – ZERO serisi incelemesi yaptık:

Zero Serisi Modelleri

Zero 8

Zero 8

 

Kolay kullanımıyla beraber 500 W elektrikli motoruyla size yeteri kadar yaşantınızda cevap verecektir. Kullanıcılara yetecek 100 kg seviyesinde de ağırlık taşıma kapasitesi mevcuttur. Şimdiden dikkat edilmesi gereken şey bunlar tek kişilik araçlardır. Hafif yapısından dolayı uygun şartlarda 40 km/s hıza kadar çıkabilmektedir ve bunu LCD panelden de takip edebilirsiniz.küçük olmasının birde dezavantajı var . o da 45 km menzile sahip olması . Ek olarak adından da anlayabileceğiniz üzere 8 inçlik teker ölçülerine sahiptir.

Zero 9

Zero 9

 

Alt modelinden 100 W daha güçlü bir motor kullanılmıştır. Bu durumda kullanıcılara daha üst düzey bir konforu yaşatıyor. Bu tür araçlarda alışık olmadığımız süspansiyon sistemi bu seriden sonra devam ettirilmiş ve karşınıza çıkabilecek kötü durumlarda rahat bir seyahat yapmanızı sağlayacaktır.Aynı zamanda Zero serisi 9’un ön frenleri 120 mm disk olup arka tekerlerde ise kampana yardımı ile fren kabiliyeti arttırılmıştır.

Zero 10

Zero 10

 

Her yeni modele geçtiğinde daha da kabiliyeti arttıran Zero serisi bu sefer bizlere 1000 W güç vermektedir. Zero 9’a göre daha geniş bir deck yapısına sahiptir ve yokuşlara da daha iyi bir şekilde çıkmasına yardımcı olur. Diğer modellerinde de olduğu gibi LCD ekran Zero 10’da da mevcuttur. Üç farklı sürüş modu da ilave edilmiştir. Kontrolün tamamen kullanıcıda olduğunu bir kez daha kanıtlar olmuştur.

Zero 10X

Zero 10X

Kusursuz performans sunan

Zero serisinin en gelişmiş versiyonu olan Zero 10X kullanıcılara neredeyse kesintisiz bir deneyim sunmaktadır. Bunu üzerine yerleştirilmiş 2×1000 Watlık motorlarıyla göstermektedir. Sürüş esnasında isteğe göre motorlar tek çift olarak kullanılıyor. Böyle olunca da ya daha fazla güç ya da daha fazla menzil parmaklarınızın altında olur. Arka ve ön olmak üzere iki tane de süspansiyona mevcuttur.

 

Yukarıda incelemiş olduğumuz ZERO SERİSİNİN teknik özelliklerine de aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Zero Serisi Teknik Bilgiler

Diğer Elektrikli Araçları Görmek için Buradan Ulaşabilirsiniz

E-Scooterlar Hakkında Başka Bilgileri Görmek için Tıklayınız.

Kaynak: www.ecovolt.com.tr

4 YORUMLAR

  1. çok pratik çok kullanışlı araçlar ama yolculuk esnasında toplu taşımada falan nasıl olur bilemedim. metro, marmaray falan rahat olur da otobüste yoğun saatte insana zorluk yaşatır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here