Citroen, e-Dispatch Elektrikli Minibüs Fiyatlarını Duyurdu

2
3039
Citroen-eDispatch
Citroen-eDispatch

Citroen e-Dispatch Avrupa satışında fiyatlarını açıkladı. Citroen e-Dispatch tamamen elektrikli ticari modelinin fiyatları, mekanik olarak benzer Peugeot e-Expert ile aynı düzeyde olduğu gözüküyor.

E-Dispatch, üç dingil mesafesi, üç donanım seviyesi ve iki farklı pil boyutuna sahip durumda. E-Expert’in aksine, Citroen’in yenilikleri mürettebat gövdesi tarzında ise mevcut gözükmüyor. XS, M ve XL olarak bilinen üç dingil mesafesi, sırasıyla 4,6 metre küp, 5,3 metre küp ve 6,1 load yük alanı sunar. Bunlar daha evvelki yanmalı motorlu versiyonlarla da aynı düzeyde bulunuyordu.

Citroen e-Dispatch İçin İki Farklı Pil Seçeneği

Citroen-eDispatch-pil
Citroen-eDispatch-pil

Citroen e-Dispatch elektrikli minibüste ayrıca iki pil seçeneği mevcuttur. Giriş seviyesi 50kWh birim 240 km menzile kadar ulaşırken, daha büyük 75kWh pil 340 km vaat ediyor. Her ikisi de ön tekerlekleri harekete geçiren 134bhp ve 260Nm motorla eşleştirilerek 80mph maksimum hıza izin veriyor.

Yüksek Yük Taşıma Kapasitesi

Citroen-eDispatch-yük
Citroen-eDispatch-yük

Öte yandan, 100 kW’lık hızlı şarj cihazıyla yüzde 0-80’lik bir şarj, 50kWh modeller için 30 dakika ve 75kWh kamyonetler için 45 dakika sürmekte. Bununla birlikte E-Dispatch, yapılandırmaya bağlı olarak 1.262 kg’a kadar yük taşıyabilir.

Citroen e-Dispatch Donanımı

Citroen-eDispatch-donanım
Citroen-eDispatch-donanım

Giriş seviyesi X donanımında yalnızca 50kWh pil ve M dingil mesafesi ile mevcuttur. Standart kit, elektrikli ve ısıtmalı kapı aynaları, klima, DAB radyo, Bluetooth bağlantısı ve hız sabitleyici içerir.

Enterprise trim, 50kWh pil ile XS ve M dingil mesafelerinde mevcuttur. Ayrıca bu sürüm 75kWh pil, M dingil mesafesi ile ekstra 40.000 TL, 75kWh XL ise 240.000 TL maliyeti vardır. Enterprise, X’in standart donanımının üzerine yedi inçlik bir dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto ve ayak boşluğunda uzun eşyaları saklamak için katlanabilen veya orta koltuğu bir masaya çevirmek için katlanabilen katlanır bir yolcu koltuğu da eklenebilir.

En üst düzey e-Dispatch Driver, yalnızca M dingil açıklığında ve daha büyük pil ile mevcuttur. Bu, Enterprise’ın özelliklerine uydu navigasyonu, çepeçevre park sensörleri, bir geri görüş kamerası ve bir güvenlik teknolojisi paketi eklenmektedir.

İkinci El Citroen Ticari Araçlar

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here