İngiliz otomotiv üreticisi Aston Martin, özellikle tasarladığı sportif araçlarla tüm dünyada tanınıyor. Aston Martin DBS 770 modeli ise bu markanın en başarılı araçlarından bir tanesidir. Aston Martin bu araç için son önemli güncellemesini yakında duyuracak. Bu Güncelleştirme DBS 770 modelinin aynı zamanda en önemli Güncelleştirmesi olacak. Bu sayede DBS 770 modeli özel bir seri unvanını alacak.

Yeni Aston Martin Donanım ve Performans

Aston Martin DBS 770 Coupe olarak adlandırılan özel model iki kapılı olarak sunulacak. İyileştirilen sürüş dinamikleri ve tasarım detayları ile bugüne kadar üretilen en önemli modellerden birisi olacak. Aslında Yeni Aston Martin DBS 770 modeli bu güncellemeyle birlikte markanın en önemli amiral gemisi haline gelecek. Yeni DBS 770, 812 Superfast modelinin yükseltilmiş versiyonu olan Ferrari’nin 819 beygir güç üreten ve 513 lb ft tork üreten Superfast Competizione modeline rakip olacak.

Yeni Aston Martin DBS 770 Coupe modelinin özel güncellemesi ile birlikte önemli donanım Güncelleştirmeleri olacak. Hazırda standart modelinde bulunan 5.2 litrelik V12 motor bloğunun güçlendirilmiş bir versiyonunu kullanacak. Bu sayede özel aracın beygir 715 beygir den 759 beygir çıkacak. Bu da demek oluyor ki yine Aston Martin şirketinin üreteceği Valhalla süper otomobil gelene kadar ki en güçlü seri üretim otomobil olacak.

Aston Martin’in Araç Yelpazesi

Aston Martin’in güç yelpazesinde birbirinden önemli araçlar yer alıyor. Bunlardan en önemlisi bir süper otomobil olan Aston Martin Valhalla olacak. Hali hazırda var olan modeller ise Aston Martin One-77 750 beygir, DBS Superleggera 679 beygir ve DBX 707 Modellerinin en üstünde ise Yeni Aston Martin DBS 770 Coupe yer alacak.

Yeni Aston Martin DBS 770 Coupe Modeli Fiyatı Ne Olacak?

aston-martin-dbs-770-ultimate

Bu son derece özel ve önemli aracın fiyatının ne olacağı gerçekten kamuoyu tarafından merak ediliyor. Fakat henüz fiyatının ne olacağı açıklanmadı. Ancak karşılaştırmak gerekirse Aston Martin Superleggera 2019 yılında 247.000 Euro’ya satıldı. Yeni Aston Martin DBS 770 Coupe modelinin ise Superleggera modeline göre çok daha pahalı olacağını düşünüyoruz.

İkinci El Aston Martin Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here