Aston Martin 007 Edition: James Bond İçin Üretildi.

3
1991
Aston Martin 007 Edition Serisi

Aston Martin 007 Edition modelini yine bir gelenek haline gelen efsanevi film serisi için üretti. James Bond’un No Time to Die filmi için üretilen modeller, eski filmlerde yer alan modellerden de izler taşıyor. 007 Edition serisinin altında 2 yeni model üretildi. Vantage 007 Edition ve  DBS Superleggera 007 Edition adını taşıyan James Bond otomobilleri sınırlı sayıda üretilecek. Efsanevi film serisinde yer alan kahramanımız James Bond, 007 kod adı ile biliniyor. 007 Edition modellerinin kodu buradan geliyor. Artık geleneksel hale gelen James Bond filmlerinde özel seri Aston Martin’leri görmemiz neredeyse filmler kadar modelleri de ön plana çıkarmış durumda. Koronavirüs yüzünden vizyon tarihi geciken No Time to Die, Kasım ayında izleyicilere sunulmuş olacak. Bizlerde özel seri otomobilleri ilk defa filmde göreceğiz.

Aston Martin Vantage 007 Edition Özellikleri.

İki modelden ilki olan, Vantage 007 Edition. Bu model, 1987 yapımı James Bond filmi Living Daylights’ta kullanılan Aston Martin V8 temel alınarak geliştirilmiş. ‘Cumberland Grey’ isminde özel bir renge sahip olan otomobilin ızgara tasarımı da kullanılan materyaller bakımından özel olarak üretilmiş. Krom çerçeveleriyle sert bir görünüm sunan yeni James Bond otomobili, iç mekanında ise aynı dışında olduğu gibi oldukça siyah tonların ağırlık verildiği bir yapıya sahip. Ancak bu iç mekan 007 işlemelerine kombinasyon edilmiş şeklinde karşımıza çıkıyor.

Aston Martin 007 Edition Vantage

Aston Martin Dbs Superleggera 007 Edition Özellikleri.

Serinin 2. otomobili karşımızda. Aston Martin DBS Superleggera 007 Edition, göz alıcı bir karanlık ton ile karşımıza çıkıyor. Bu karanlık otomobilin kaputunun altında ise 5,2 litrelik bir v12 motor bulunduruyor. V12 motor, 712 beygir güç üretebiliyor. Yani sadece özel bir film serisi için üretilen bir otomobil değil. Motor gücü ile doruklara ulaşabileceğiniz bir otomobil. Karanlık koyu tonda karbon fiber detaylarını göze süren DBS Superleggera 007 Edition, ayrıca mükemmel jant tasarımları ile gelecekten gelmiş bir havası var.

Aston Martin 007 Edition Superleggera    

Her filmde olduğu gibi No Time To Die serisinde de, bu otomobiller sınırlı sayıda üretilecek. DBS Superleggera 007 Edition’ın üretim planı sadece 25 adet ile sınırlı olacak. Bu durumda modellerin hem çok özel yapacak, hem de ultra pahalı olacak.

Volkswagen Passat’a Zam Üstüne Zam!

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here