Araçta Çocuklarınızın Sıkılmasını Engelleyecek 5 Şey

0
1134
Araçta Çocuklarınızın Sıkılmasını Engelleyecek 5 Şey

Araçta Çocuklarınızın Sıkılmasını Engelleyecek 5 Şey

Ailenizle bir seyahate çıkmak en keyifli şeylerden birisidir. Ancak küçük birçocuğunuz varsa seyahatin süresi uzadıkça sabrınızın sınırlarını zorlaması muhtemeldir. Uzun yolculuklarda sizin gözünüzün yoldan ayrılmamasına yardımcı olacak aynı zamanda da çocuğunuzun oyalanmasını sağlayacak bir şeylere ihtiyacınız olabilir. İşte çocuklarınızı uzun yolculuklarda oyalamanızı sağlayacak ve araçta çocuklarınızın sıkılmasını engelleyecek 5 şey.

1Boyama Kitabı ve Boya Kalemleri

Zaman ve çocuklar ne kadar değişirse değişsin, değişmeyen ürünlerden birisi boyama kitabıdır. Üstelik küçük çocuklar da her zaman severler boyama kitaplarını. Üstelik yaratıcılıklarını ve ince motor hareketlerini de geliştirecek bir aktivite olduğu için çocuk gelişimi için de faydalıdır. Fiyat olarak da bütçenizi sarsmayacaktır. Yaklaşık olarak 2.5 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Yanına alacağınız boya da pastel boya olursa uç kırılması gibi bir derdiniz de olmaz. Ancak aracınızın içerisinde bir takım desenler görmeniz de olası.

2El Oyun Konsolları

Günümüzde çocukların neredeyse hepsi oyunlarla büyüyorlar. Siz ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın bir şekilde o oyunlara da ulaşmaya çalışıyorlar. El oyun konsolları da bu noktada çocuğunuz için iyi bir oyalayıcı olacaktır. Üstelik yeni nesil nostalji oyun konsolları sayesinde de çok geniş bir fiyat aralığında el oyun konsolu bulmanız çok kolay.

3Tabletler

Pandemi nedeniyle eğitimin bile online olduğu bir dönemin içerisindeyiz. Birçok çocuk da tablet ve telefonlarla vaktini geçiriyor bu dönemde. Üstelik yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri bir sürü oyun ve uygulama seçeneği de içerisinde oluyor. İzleyebileceği sınırsız sayıda çizgi film de cabası. Gelişen teknoloji ile beraber de her fiyat aralığında tabletin bulunması olası.

4Çocuklar İçin Sesli Kitap

Uzun yolculuklarda birçok kişinin sevdiği şey camdan dışarıyı seyretmektir. Daha önce görmediğiniz bir manzara size eşlik ederken içinizdeki o heyecanla dışarıyı izlemek kadar keyifli bir şey bulmak çok zordur. Çocuğunuz da dışarıyı izlerken kulaklıkla onu geliştirecek bir sesli kitap aracılığıyla hayallere dalabilir.

5Çocuklar İçin Bilim Dergileri

Çocukların hayal dünyaları kadar merakları da sınırsızdır. Dünyaya, doğanın kanunlarına ya da uzaya dair ilginç bilgiler onları heyecanlandırır. Üstelik her öğrendiği bilgide de ufku genişler ve dünyaya bakışı değişir. O yüzden uzun yolda çocuğunuza alacağınız bir bilim dergisi hem onun oyalanmasını hem de kaliteli vakit geçirmesini sağlayacaktır.

İkinci El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here