Farklı hizmet ve hizmet sağlayıcıların tek çatı altında toplandığı arabam.com uygulamasında ihtiyacınız olan bütün hizmetleri kolayca satın alabilirsiniz. Tüm bu hizmetlere ulaşabilmek için arabam.com uygulamasından Garaj sekmesine geçmeniz yeterli. Periyodik bakımdan oto kuaföre kadar dilediğin hizmeti tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda aracınızı Garaj’a ekleyerek güncel piyasa bilgisinden anında haberdar olabilirsiniz. Her geçen gün yenilenen arabam garaj’a sizi mutlu edecek yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Gelin detaylarına göz atalım.

Aradığın Bütün Kolaylıklar arabam garaj’da!

arabam-garaj

Servis-bakım, oto kuaför, sigorta-kasko, kredi, yakıt gibi pek çok alanda hizmet bulabileceğiniz arabam garaj’a eklenen özellikler, işlemlerinizi daha da kolaylaştıracak. Artık yakıt kategorisi altında bulunan “Yakıt Alım Geçmişi” ekranında sadece Aytemiz satın alımlarınızı değil farklı firmalardan yaptığınız yakıt harcamalarını da kolayca kaydedebileceksiniz. Bu sayede yaptığınız harcamaları rahatlıkla görüp takip edebileceksiniz. Aynı zamanda bu özelliği, IOS ve Android işletim sistemine sahip bütün cihazlarda kullanabilirsiniz.

arabam garaj’a eklenen bir diğer yeni özellik ise IOS kullanıcılarını daha çok sevindirecek. Ancak merak etmeyin bu özellik, yakın zamanda Android işletim sistemine de entegre edilecek. Uygulama içerisinde araç profil fotoğrafınızı kolayca ekleyip plaka ve son muayene tarihi bilgilerinizi “araç bilgilerim” ekranınıza zahmetsiz bir şekilde ekleyebileceksiniz. Aracınızın her an yanında olan arabam garaj’ın yeni özellikleri sayesinde daha rahat kullanıcı deneyimi yaşayabileceksiniz.

arabam garaj’ın avantajlı fırsatlarından yararlanmak için tek yapman gereken aşağıdaki linke tıklamak!

arabam garaj

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here