50 Bin ₺ Bütçe ile Alınabilecek Günlük Otomobiller-1

0
1259

50 Bin ₺ ye Alınabilecek Gündelik Araçlar

Pandemi dönemi dolayısıyla sıfır araç üretimleri aksadı. Sıfır araçların üretilememesi, ikinci el otomobillerin sıfırından daha pahalıya satılmasına sebep oldu. Yani ikinci el otomobillere artan talep devamında fiyatların artışlarını getirdi. Bu yazımızda sizlere 50 bin ₺ bütçe ile alınabilecek , ekonomikliğiyle birlikte sorun çıkarmayacak otomobilleri derledik.

1Opel Astra G (1998-2004)

Astra G

1 . sırada bu paraya alınabilecek en iyi otomobillerden biri olan Opel Astra g vardır. 1.6 ve 1.4 16 valf versiyonları ülkemizde daha çok tercih ediliyor. Her iki versiyon da lpgye tam uyumludur. Lpg ile inanılmaz düşük bir yakıt tüketimi vardır. Ekonomikliğinin yanı sıra özellikle 1.6 101 hp lik versiyonu performans olarak tatminkardır. Bu araçları alırken dikkat etmeniz gereken aracın elektrik tesisatıdır. Motor içi tesisatı kurcalanmış araçlardan sakince uzaklaşın aksi takdirde başınızı ağrıtacaktır. Kurcalanmamış bir astra g arıza konusunda sizi üzmeyecektir.

2.El Opel Astra İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

2Toyota Corolla 

efsane kasa corolla

Efsane kasa olarak bilinen bu kasa Corolla altından hızlı değer kazanan araçlardandır. Zamanına göre çok kaliteli üretilmiş olması bu yıllarda dahi iç döşemelerinin sağlam kalmasını sağlamıştır. 1.6 litrelik motoru lpg ile inanılmaz düşük bir tüketim sağlayarak performans severlerin de ilgi odağı olmuştur. Aynı zamanda yüksek olmayan bu aracın yol tutuşu da çok iyidir. Japon mühendislik harikası olan efsane kasa corolla , eğer düzgün bir araçsa sanayiye sadece yağ bakımı için gider. bu paraya ekonomi, performans, masrafsızlık satın alabiliyorsunuz.

2.El Toyota Corolla İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

 

3Ford Focus (1999-2004)

1998 Ford Focus Sedan

Birçok farklı motor seçeneği ile satışa sunulan focus 1 model yılının eski olmasına rağmen hala daha birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Konfor ve performansı çok iyi olan bu otomobil bu bütçe ile tercih edilebilir. Lpg de cidden ekonomik olan bu araç benzinde kullanmak isteyenleri birazcık üzebilir. Bu araçları almadan önce motor içi tesisatlarını kontrol ettirmek gerekiyor. Zira kurcalanmış arabaların birçoğu elektrik tesisatı yüzünden alev almaktadır. Ancak düzgün bir focus u gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

2.El Ford Focus İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

4Hyundai Getz

hyundai getz

Listemizin son aracı hyundai getz dir. Küçük tasarımıyla park sorunu yaşatmayacak aynı zamanda şehir içi trafiğinde sizi yormayacak bir araçtır. Benzinli modelleri lpg ile Bu paraya alınabilecek en ekonomik araçlardan birine dönüşmektedir. Yaptığımız araştırmalara göre bu aracın dizel versiyonları 3 ve 4 silindirli olarak 2 farklı versiyonla satılmıştır.3 silindirli olan modelleri çok hassastır. Bu sebeple dizel almak istiyorsanız 4 silindirli olanı tercih etmeniz faydanıza olacaktır.

2.El Hyundai Getz İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here