2024 Alfa Romeo Giulia ve Stelvio, yeni dış tasarım detayları ve farlarının yanı sıra pek çok güncelleme ile beraber geliyor.

2024 Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Güncellemeleri Hakkında

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio güncellenen dış tasarım ögelerinin yanı sıra iç kısımda 12.3 inç boyutunda bir dijital gösterge paneli de ekleyecek.

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio modellerinin güncel versiyonlarını gösterdi. Bu tasarımlarda yeni farlar ve arka lambaların yanı sıra 12.3 inçlik dijital gösterge de dikkat çekiyor.

Bu güncellemeler 2024 model yılında kendine yer bulacak.

2024 Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia Sedan ve Stelvio SUV modelleri yakın zamanda yeniden tasarlanacak. Her iki araç ta 5 yılı aşkın bir süredir ufak tefek değişikliklerle piyasadalar. Ancak bu modellerin 2024 modelleri Avrupa pazarında küçük değişiklikler ile birlikte piyasada olacak.

Ayrıca bir Alfa Romeo sözcüsü 2024 Giulia ve Stelvio ile ilgili 2023 yılının ortasında daha detaylı bilgilerin geleceğini de ifade etti.

Yeni Tasarım Detayları ve Diğer Bilgiler

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio da pek çok güncelleme olacak. Bunlardan en dikkat çekicileri ise dış tasarım detayları kısmında yer alıyor. Bunun yanı sıra araçlar da ayrıca dış tasarımda ki vurgularda, farlarda, ön ve arka lambalarda LED matris teknolojisi yer alacak.

3+3 vurgu ışıkları bu modelleri Tonale Crossover’in aydınlatma imzasıyla bağlamayı amaçlıyor. Bunun yanı sıra arka lambalar yeni tasarım LED ışıklara sahip olacak.

İç kısımda ise üç modlu  12.3 inç boyutunda dijital gösterge paneli yer alıyor. Bu ekranın üç farklı modu Evolved, Relax ve Heritage.

Araçların temel aktarma organlarında herhangi bir değişiklik yok. Turbo şarjlı 2 litrelik sıralı dört silindirli motor araca 280 beygir güç sağlıyor. Bunun yanı sıra sekiz vitesli otomatik şanzıman da aynı herhangi bir değişiklik yok.

2024 Stelvio ve Giulia Fiyatları

Alfa Romeo 2024 Giulia’nın fiyatı sektör kaynaklarının vermiş olduğu bilgiye göre45.875 dolardan biraz daha yüksek olacak. 2024 Stelvio da aynı şekilde 48.170 dolardan biraz daha yüksek olacak.

Bunun yanı sıra 2023 yılının sonlarına doğru yeni Alfa Romeo Stelvio ve Giulia piyasada olacak.

Sıfır Km Alfa Romeo Modellerine Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here