Yeni Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Estrema Tanıtıldı!

0
2956
alfa romeo giulia estrema ve stelvio estrema

İtalyan otomobil markası Alfa Romeo, karşımıza ilk kez sınırlı sayıda üretim otomobillerle çıkıyor. Marka, Mart ayının başlarında en özel serisi Giulia ve Stelvio Estrema‘yı tanıttı! Bir dizi teknik ve tasarımsal iyileştirmeyi içeren ikili, fiyatları ile çok konuşulacak gibi gözüküyor.

Daha Hafif ve Sportif!

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Tanıtıldı

Tasarım olarak birbirine çok benzeyen, SUV ve Sedan otomobiller arasından kolayca sıyrılan Estrema ikilisi artık daha hafif ve sportif. Örneğin dikiz aynaları, karbon fiber ön ızgaralar, 21 inç formatındaki Estrema yazısı ve koyu tonlarda tutulmuş hafif alaşım jantlar gözümüze çarpan ilk tasarımsal değişiklikler arasında yer alıyor. İlk bakışta birbirine çok benzeyen ikiliyi iç mekanlarına bakarak ayırmaksa daha zor. Dikkatimizi çeken en temel fark ise Stelvio’nun SUV araç olmasından kaynaklı daha yüksek oturma pozisyonu.

Bir Dizi Yeni Teknik Geliştirme!

Yeni Alfa Romeo Giulia Tanıtıldı

Teknik özelliklerini gelin birlikte inceleyelim. İlk olarak Estrema ikilisi, Veloce donanımına göre performans odaklı bir alternatif. Giulia Estrema ve Stelvio Estrema ikilisinin Quadrifoglio modelleriyle paylaştığı bir diğer teknoloji ise LSD. Üstelik tork dağıtımını sağlayan bu sistem, özellikle hızlanma ve viraj performansı için lastiklere optimum torku gönderebilmek için tasarlandı. Ayrıca her iki otomobil için de standart olarak uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı, otomatik acil fren ve kör nokta yardımı bulunuyor. Alfa Romeo, Giulia Estrema ve Alfa Romeo Stelvio için iki farklı motor seçeneğine sahip. Ayrıca her iki motor da sekiz ileri otomatik şanzıman ile kombine ediliyor.

  • 280 HP 2.0 Litrelik Turbo Benzinli Motor
  • 2.2 litre 210 HP Turbo Dizel

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Nisan Ayında Avrupa ve Amerika’da!

Estrema özel modelleri, Nisan ayından itibaren Avrupa ve Amerika’daki bayilerde satışa sunulacak.

Yeni Alfa Romeo Stelvio Tanıtıldı

Model Fiyat
Alfa Romeo Stelvio Estrema 280 HP 2.0 Litrelik Turbo Benzinli Motor 72.500 Euro
Alfa Romeo Stelvio Estrema 2.2 Litre 210 HP Turbo Dizel 70.500 Euro

 

Yeni Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Tanıtıldı

Model Fiyat
Alfa Romeo Giulia Estrema 280 HP 2.0 Litrelik Turbo Benzinli Motor 65.000 Euro
Alfa Romeo Giulia Estrema 2.2 Litre 210 HP Turbo Dizel 64.000 Euro

 

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Alfa Romeo Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here