2023 Range Rover SV, Daha Fazla Lüks ve Kişiselleştirilmiş Olacak… 

2023 Range Rover SV piyasaya sürüldü ve Land Rover’dan bugüne kadarki en lüks ve gelişmiş SUV’u olarak tanıtıldı. Yeni Range Rover SV, daha da fazla kişiselleştirme seçeneği ve birçok yeni özellikle birlikte gelmektedir. Standart 2022 Range Rover’ın piyasaya sürülmesinden iki ay sonra gelen 2023 Range Rover SV, lüks estetiği için konsept tarzı bir görünüm ve zarif bir iç mekan taşıyor. Ayrıca yeni Range Rover SV, hem kısa hem de uzun dingil mesafesi seçenekleriyle daha basit bir yapılandırma sürecine sahiptir. Araç, SV Intrepid ve SV Serenity olmak üzere farklı tasarım temalarında sunulacak.

Alıcılar ayrıca konfor ve lükse odaklanan iyileştirilmiş bir iç mekan içerecek ve yalnızca uzun dingil mesafesi versiyonu için mevcut olan SV Signature Suite temasını da seçebilirler. Land Rover, Özel Araç Operasyonlarının bir parçası olarak yeni Range Rover SV’nin ikonik bir işçiliğe sahip olmasını ve gittiği her yerde dikkatleri üzerine çekmesini sağladı. Land Rover, alıcılarının herhangi bir farklı malzeme setini seçme özgürlüğü nedeniyle yeni Range Rover SV için 1,6 milyon farklı konfigürasyonun mümkün olduğunu bile iddia etti.

Birinci Sınıf Malzemelerle Üst Düzey Lüks2023 Range Rover SV, Daha Fazla Lüks ve Kişiselleştirilmiş Olacak

Yeni Range Rover SV’ye yapılan en görkemli eklemelerden biri, otomobilde seramik kullanımı oldu. Land Rover’ın Özel Araç Operasyonlarının işçiliğini gösteren otomobilin dış kısmındaki SV seramikten yapılmıştır.  İç mekanda vites kolunda, ses kontrollerinde ve Terrain Response kadranında seramik kullanımı var. Range Rover SV, SV’ye özgü işlemelere sahip benzersiz koltuklarda orijinal deriyi de kullanacaktır.

Land Rover’a göre yeni teknikleri her deri postun %10 daha fazla kullanılmasına yardımcı olacak ve böylece tüm süreci sürdürülebilir hale getirecek. Muazzam miktarda kişiselleştirme nedeniyle müşteriler dış, iç veya her ikisinde de belirgin bir şekilde uygulamaları için seçim ile tasarım temalarından herhangi birini seçebilirler. 2023 Range Rover SV, kusursuz lüks ve konfor sağlayan arkada iki koltuk bulunan dört kişilik bir düzenleme içeren yeni bir Signature Suite tasarım temasını tanıttı. Ayrı arka koltuklarda 24 yönlü güç ayarı, havalandırma, ısıtma ve masaj özelliği bulunur. Orta konsolda bir buzdolabı, bardak tutucular, açılabilir bir uçak tarzı masa ve iklim kontrolü için 8 inç dokunmatik ekran bulunuyor. Her iki arka koltuk da ayrı bir 11,4 inç dokunmatik ekrana sahip.

İnceliğe Özen Gösteren Fütürist Bir Bakış 2023 Range Rover SV, Daha Fazla Lüks ve Kişiselleştirilmiş Olacak

Yeni Range Rover SV’nin tasarım temaları, Land Rover’ın çok fazla risk almadan fütürist bir görünüme yöneldiğini gösteriyor. Standart Range Rover’daki ince eklemeler, onu Bentley Bentayga ve Maybach GLS’den farklı kılıyor. Range Rover SV, onu standart Range Rover’dan ayıran bazı dış eklemelere sahiptir. Bazı eklemeler, 23 inçlik Diamond Turned Dark Grey Gloss Alloys veya diğer altı tasarımından biri gibi özel jantları içeriyor.

2023 Range Rover SV, renk için de özelleştirmeler içerecek. Alıcılar Range Rover’ın varsayılan renk şemaları arasından seçim yapabilirken, Land Rover’ın parlak ve saten yüzeyler içeren Ismarlama Premium Paleti seçeneği de var. Bu sizin için yeterli değilse Land Rover herhangi bir dış rengi kopyalayabilen Numuneye Özel Renk Eşleştirme seçeneği sunuyor. 2023 Range Rover SV’nin standart versiyonu, gövde renginde bir tavan, monoton iç mekan renkleri ve farklı iç yüzeylerde seramik kullanımını içerecek. Dış kısım, atlas gümüşü metal kaplama özelliklerle doludur. SV Serenity’de, bu atlas gümüşü metal plakalar ön ızgarayla sınırlıyken diğerlerinin tümü Corinthian Bronze olarak değiştirildi. SV Intrepid, Atlas Silver yerine dış yüzeyde Antrasit kaplamalarla çok daha spesifik ve dinamik görünüyor.

Bu tasarım teması, dış kısımdaki farklı temas noktalarında Antrasit ve Grafit Atlas çevreler ile daha gizli bir görünüm sergiliyor. Spesifikasyonlara gelince yeni SV serisi, standart ve uzun dingil mesafesi seçeneği ile Land Rover’ın 523HP çift turboşarjlı V8’i ile sunulacak. Bu yıl Range Rover SV, lüks ve konforu daha da artıracak beş koltuklu uzun dingil mesafesi düzenlemesiyle satışa sunulacak. 2023 Range Rover SV, önümüzdeki yıl oldukça rekabetçi bir segmentte piyasaya sürülecek ve Rolls-Royce Cullinan ile kafa kafaya yarışacak.

İkinci El Land Rover İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here